NB I: Ezért az élményért már megérte idejönnöm – Bekő

Vágólapra másolva!
2015.08.29. 20:27
Nagyszerű hajrával a DVTK a hosszabbításban fordított, és 2–1-re megnyerte az Újpest elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A két vezetőedző az M4 csatornának értékelt.

„Kilencven percig jó meccset játszottunk – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – A másodikban megvolt a lehetőségünk, hogy lezárjuk a meccset egy második góllal. A Diósgyőr hosszú labdákkal próbálkozott az utolsó hat percben. Sajnos Kálnoki Kis kiválása problémákat okozott. A játékosokkal elégedett vagyok, és gratulálok az ellenfélnek is."Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – A másodikban megvolt a lehetőségünk, hogy lezárjuk a meccset egy második góllal. A Diósgyőr hosszú labdákkal próbálkozott az utolsó hat percben. Sajnos Kálnoki Kis kiválása problémákat okozott. A játékosokkal elégedett vagyok, és gratulálok az ellenfélnek is."

„A csapat lentről kapaszkodik fölfelé, és emberfeletti volt, amit ma a játékosaim nyújtottak – értékelt Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője. – Ezért az élményért már megérte idejönnöm Diósgyőrbe. Az Újpest nagyon jó csapat, remekül zártak és jól kontráztak. Benne volt, hogy egy ilyenből lezárják a meccset. A szívünk a helyén volt, a végén begyötörtük, amit kellett, úgyhogy nagyon boldog vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik