NB I: Ez nem a Király SC, hanem a Haladás – Mészöly Géza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 09:15
A labdarúgó NB I-ben sorozatban négy meccset nyerő Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza a kezdőcsapatba augusztus elején visszakerülő, a négy mérkőzésen négy gólt szerző ausztrál David Joel Williamsről és a vasi csapategységről nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Láttam Williamsen, bántja, amiért nem kezdő, de nem durcáskodott, tette becsülettel a dolgát – fogalmazott a csatárral kapcsolatban Mészöly Géza, majd rátért a csapatba Király Gábor sérülése után bekerülő cserekapusra is. – Ahogy Rózsa Dániel is, példájuk is mutatja, ez nem a Király SC, hanem a Haladás, bármennyire sokat köszönhetünk is a sérüléséből kilábaló kapusunknak.” Mészöly Géza, majd rátért a csapatba Király Gábor sérülése után bekerülő cserekapusra is. – Ahogy Rózsa Dániel is, példájuk is mutatja, ez nem a Király SC, hanem a Haladás, bármennyire sokat köszönhetünk is a sérüléséből kilábaló kapusunknak.”

„Az elmúlt szezonban rengeteget hallottuk, hogy csakis rajta múlik a sikerességünk, a legendás Lakat Karcsi bácsi reakciója jutott olyankor rendre eszembe, aki kikérte magának, amikor csak Grosics SC-ként aposztrofálták a Tatabányát. Nem egy, még csak nem is tizenegy emberből áll a Haladás, persze ezt Király Gábor tudja a legjobban, David Williams szintén. Nem szállt el a négy góljától, még csak nem is elégedett” – nyilatkozta a Haladás vezetőedzője.

MÉSZÖLY GÉZA TELJES NYILATKOZATÁT, MELYBEN RÉSZLETESEN IS BESZÉL WILLIAMSRŐL, ARRÓL, HOGYAN VÁLASZTOTTA KI A CSATÁRT, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik