NB I: 1 fehérvári, 3 kispesti – íme, az NS válogatottja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.03. 12:48
A kapuban Nagy Gergely áll, a védelmet Patrick Ikenne-King, Vaskó Tamás, Juhász Roland és Szabó János alkotja, a középpályán Gera Zoltán és Berecz Zsombor szűr, Balogh Balázs, Holman Dávid és Davide Lanzafame támad, míg a befejezés a gólkirály, Eppel Márton feladata – tudósítóink meccsenkénti osztályzataiból összeállt a Nemzeti Sport NB I-es válogatottja a 2016–2017-es szezon alapján.

A Nemzeti Sport a 2016–2017-es szezon végén is elkészítette összesített játékosrangsorát az őszi és a tavaszi évad során munkatársaink által adott osztályzatok alapján.

A bajnokságban 350 labdarúgó lépett pályára, hússzal több, mint az előző kiírásban. Ám a listára csak az a 133 futballista kerülhetett fel, aki a meccsek felénél eggyel többször, vagyis legalább 17 bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető produkció rangsorolt.

Az InStat-indexek alapján összeálló válogatottat itt találja meg!

Itt pedig ön is szavazhat – állítsa össze az NSO-olvasók csapatát!

A legjobb teljesítményt nyújtó játékosokról a korábbi ötvenszeres válogatott középpályás, pro licences edző, lapunk állandó szakértője, Bognár György készített elemzést, melyet a posztonkénti rangsorokkal együtt elolvashat a Nemzeti Sport szombati számában!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik