NB I: az NB III-as csapattal utazik az ETO Debrecenbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 14:29
null
Priskinék kihagyják az utolsó fordulót (Fotó: Móricz-Sabján Simon)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a Győri ETO az NB III-as csapatával utazik el Debrecenbe a labdarúgó NB I záró fordulójában.

Az NB I-től búcsúzó győrieket a Jäkl Antal, Németh Zoltán edzőpáros irányítja Debrecenben. Az ETO várhatóan a Cellár – Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. – Nagy Á., Kerékgyártó, Szabó L. – Szabó B., Mayer, Medgyes kezdőcsapattal áll fel a DVSC-Teva otthonában vasárnap 18.30-kor kezdődő mérkőzésen.

A hírt péntek délután a győri klub honlapja megerősítette.

„Köszönöm az elmúlt időszakot mindenkinek, aki bármiben is segítette a munkánkat – idézi az eto.hu a felnőttcsapat éléről távozó Miriuta Lászlót. – Most, hogy a múlt héten méltóképpen elköszöntünk a közönségünktől, tekintettel arra, hogy az utolsó fordulóban a Debrecen számára sem tét már a nemzetközi kupaszereplés, hiszen eldőlt, hogy ők indulnak, és a dobogóra sem érhetnek oda, szeretnénk azoknak a fiataloknak lehetőséget adni, akik közül sokan hosszabb-rövidebb ideig segítették az NB I-es csapat munkáját.”

„Örülök, hogy lehetőséget kapnak, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben, és kívánom, azok, akik jövőre is az ETO-t szolgálják, eredményesek legyenek és megnyerjék a harmadosztályt. Külön köszönöm a szurkolóknak a felém áradó szeretetet, remélem, pár éven belül újra NB I-es mérkőzésen drukkolhatnak majd a csapatnak.”

Németh Zoltán a következőt nyilatkozta a klub honlapjának:

„Erre készültek a játékosaink, hogy bemutatkozhassanak az NB I-ben – igaz, nem ilyen körülmények között szerettük volna. Kaptunk az élettől egy lehetőséget, ezzel élnünk kell. Tudjuk, hogy a Debrecen az esélyes, de semmi veszítenivalónk nincs. Harcos és bátor játékot várok a csapattól. Most óriási lépcsőt ugrik mindenki, néhányan már bemutatkoztak korábban az első osztályban, de többen először lépnek pályára. Csak erre a meccsre összpontosítunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik