NB I: a Leeds United holland védőjét figyelik a Vidinél

Vágólapra másolva!
2019.05.22. 17:29
null
Pascal Struijkot már élőben is megnézték a Vidi megfigyelői (Fotó: Leeds United)
A Nemzeti Sport Online Angliából származó értesülései szerint a Mol Vidi megfigyelői több mérkőzésen is megnézték az angol másodosztályú Leeds United 19 éves, holland utánpótlás-válogatott védőjét, a klub U23-as keretéhez tartozó Pascal Struijkot.

 

Angol kollégáktól kaptuk a hírt, hogy a Belgiumban született, de holland U-válogatott Pascal Struijk neve szerepel a Mol Vidi (júliustól Mol Fehérvár) kiszemeltjei között, a magyar klub megfigyelői ugyanis több mérkőzésen is megnézték az angol másodosztályú együttes holland védőjét, az U23-as kerethez tartozó Pascal Struijkot.

A belső védő tavaly januárban az Ajaxtól szerződött a Leedshez, az első csapatban tétmeccsen még nem mutatkozott be, viszont többször ült már a kispadon, például múlt héten a Derby County elleni osztályozón is (a United a két mérkőzésen összesítésben 4–3-ra alulmaradt, így nem jutott be a Premier League-ért folyó rájátszás jövő heti döntőjébe).

Információink szerint konkrét lépéseket még nem tettek a fehérváriak a futballista szerződtetése ügyében, de most, hogy a tavaszi szezon mindkét gárda számára befejeződött, a helyzet változhat.

Struijk tagja volt 2016-ban a korosztályos Európa-bajnokság elődöntőjébe jutó holland U17-es válogatottnak, a Leedsnél 2021-ig szól a kontraktusa. A fehérváriak eddig egy kapust, a soroksári Kovács Dánielt és a legutóbb kölcsönben a Ferencvárosban szereplő szélsőt, Ivan Petrjakot szerződtették. Úgy tudjuk, a kiszemeltek között szerepel az ugyancsak védő Rus Adrián (Puskás Akadémia, legutóbb kölcsönben Sepsi), valamint a válogatott középpályás, Kalmár Zsolt és a Haladás nigériai csatára, Funsho Bamgboye, míg ukrán oldalak az FK Lviv brazil csatára, Bruno Duarte da Silva lehetséges érkezéséről számoltak be korábban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (Soroksár), Ivan Petrjak (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben FTC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Bévárdi Zsombor (?, Vasas FC), Bolla Bendegúz (?, ZTE), Réti Patrik (?, BFC Siófok), Sós Bence (?, PAFC), Szabó Bence (?, DVTK), Tóth Bence (?, Vasas FC)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Funsho Bamgboye (nigériai, Haladás), Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Kalmár Zsolt (DAC – Szlovákia), Rus Adrián (romániai, PAFC, legutóbb kölcsönben Sepsi OSK – Románia), Pascal Struijk (holland, Leeds United)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik