NB I: „Ennyi rutinos játékossal meg kell tudni szervezni a védekezést”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.06. 21:38
Mint arról beszámoltunk, a Paks labdarúgócsapata emberhátrányból fordítva nyert 2–1-re a Puskás Akadémia ellen az NB I 19. fordulójának nyitó mérkőzésén. A vezetőedzők, Csertői Aurél és Benczés Miklós a Sport Televíziónak értékelték a látottakat.

„Ha lenne rajta kalap, akkor megemelném a srácok előtt. A második félidőben szenzációs teljesítményt nyújtottunk. Lélekben és játékban sem adtuk fel a nagyon nehéz körülmények és a rossz pályán ellenére. Megérdemelten győztünk” – értékelt a mérkőzést Csertői Aurél, a Paksi FC vezetőedzője a Sport Televíziónak.Csertői Aurél, a Paksi FC vezetőedzője a Sport Televíziónak.

„Az első félidőben mi kezdtünk jobban. Nagyon bátor játékkal estünk neki a Paksnak. A gól és a kiállítás után nagyon amatőr módon futballoztunk. Létszámelőnybe kerültünk, de ezt nem jó helyen használtuk ki. Ez nagyon előny volt a hazaiaknak, hiszen gondolhatták, hátrányban, hazai környezetben mindegy mi történik, essünk neki az ellenfélnek, kiegyenlíthetünk. Úgy gondoltuk, hogy kézben van a meccs, de ez nagyon nem volt, éreztem is. Ezután olyan hibákat vétettünk, amelyek eldöntötték a sorsunkat, sőt, még a gólok után nagyon fegyelmezetlenül védekeztünk. Azt gondolom, hogy egy olyan csapatnak, mint a mienk, ennyi rutinos játékossal meg kell tudni szervezni, hogy ne higgyük el, egy ilyen mérkőzés már megvan. Ez ennél fegyelmezettebb védekezést igényel! – foglalta össze a történteket Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik