MTK: védő jött az izraeli másodosztályból, visszatér a csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.30. 14:24
Izraeli sajtóhírek szerint próbajátékra érkezik az MTK-hoz a másodosztályú Hapoel Petah-Tikva 24 éves védője, Jarin Hasszan. A hírt a kék-fehérek részéről Polyák Balázs sportigazgató meg is erősítette a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

A one.co.il beszámolója szerint hamarosan légiósnak állhat az izraeli Hapoel Petah-Tikva védője, a korábbi utánpótlás-válogatott Jarin Hasszan, már amennyiben meggyőzi képességeiről az MTK vezetőit, ugyanis Magyarországon vesz részt próbajátékon. one.co.il beszámolója szerint hamarosan légiósnak állhat az izraeli Hapoel Petah-Tikva védője, a korábbi utánpótlás-válogatott Jarin Hasszan, már amennyiben meggyőzi képességeiről az MTK vezetőit, ugyanis Magyarországon vesz részt próbajátékon.

Hasszan korábban négy szezont játszott az élvonalbeli Maccabi Netanyánál, majd a 2016–2017-es idényben szerződött a Hapoel Petah-Tikvához, amelynek színeiben 46 meccsen játszott a másodosztályban, és hét gólt szerzett. Az izraeli portál részletesen bemutatja az MTK múltját, és hangsúlyozza, hogy a klub a feljutást követően szeretne újra gyökeret verni a magyar élvonalban, s ebben lehet szerepe Hasszannak is, ha megfelel a próbajátékon.

Érdeklődésünkre Polyák Balázs, az MTK sportigazgatója elmondta, hogy a védő már kedden csatlakozott a csapathoz, ezen a héten készül együtt a kerettel, és a héten el is dől, hogy Feczkó Tamás vezetőedző javasolja-e a szerződtetését.

Hasszan már a második belső védő lehetne, akit szerződtet az MTK a nyáron, hiszen Jevhen Szelin ügyében már korábban egyezség született.

Polyák Balázs kérdésünkre elmondta, hogy más próbajátékos most nincs a klubnál, de a napokban még érkezhet, és a jövő héten várhatóan új szerzeményt is bejelentenek. A sportvezető egyúttal megerősítette azt a korábbi értesülésünket, hogy a nyáron visszatér a csapathoz a tavaly a Haladásnak kölcsönadott brazil csatár, Myke Bouard Ramos, míg a Levszki Szófiának kölcsönadott Khaly Thiam végleg távozhat, ha a bolgár klub érvényesíti a szerződésbe foglalt opciós jogát és végleg átigazolja a középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik