MTK: új utakon a klub, Torghellével nem hosszabbítanak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.06. 14:01
Ahogy már korábban, úgy csütörtökön ismét megerősítette az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján, hogy nem hosszabbítja meg Torghelle Sándor nyáron lejáró szerződését.

Korábban Zakor Sándor tulajdonos kifejtette, hogy a pályafutásuk befejezéséhez közeledő játékosoktól megválik az MTK, ennek eredményeként csütörtökön közölte az élvonaltól búcsúzó klub, hogy Torghelle Sándorral sem számol a továbbiakban. Korábban Zakor Sándor tulajdonos kifejtette, hogy a pályafutásuk befejezéséhez közeledő játékosoktól megválik az MTK, ennek eredményeként csütörtökön közölte az élvonaltól búcsúzó klub, hogy Torghelle Sándorral sem számol a továbbiakban.

„A kiesés után az MTK Budapest futballcsapatának új vezetése radikálisan alakítja át a klubot, új utakat keresve a működésben. Az ilyen döntések pedig mindig áldozatokkal és fájdalmas lépésekkel is járnak, de szükségesek és elkerülhetetlenek a siker érdekében. Ilyen nehéz döntés volt az is, amikor az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. vezetése úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést Torghelle Sándorral” – kommentálta a döntést az MTK honlapján.

A 37 éves csatár a 2018–2019-es idényben 29 bajnokin hét gólt és öt gólpasszt jegyzett a búcsúzó fővárosi csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik