HIRDETÉS
SZ. G. 2013.07.03 16:04 Frissítve: 2015.03.24 01:28

MTK-játékost vesz a Pool; Hidvégi és Adorján lehetőségei

A Nemzeti Sport Online megkereste a több magyar játékos ügyeit is intéző CMG menedzserirodát. Azon futballisták iránt érdeklődtünk, akikkel kapcsolatban kérdésesnek tűnik, hogy hol folytatják a pályafutásukat.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy kérdéses a jövője a 30 éves bal oldali védőnek, Hidvégi Sándornak, akinek lejárt a szerződése az MTK-nál, és bár a klub szeretné megtartani, jelenleg arra nagyobb az esély, hogy a nyáron új klubhoz igazol.

Az U-válogatott Polgár Kristófot végleg
megvásárolja a Liverpool (Fotó: archív)

„Habár az MTK-val is tárgyalunk, egyelőre távol áll a klub és a játékos elképzelése. Hidvégit itthon is szívesen látná egy-két csapat, de külföldről, Dániából, Belgiumból, Kelet-Európából, a volt szovjet utódállamok is van érdeklődés. Hidvégi szívesen kipróbálná magát légiósként is, mindegyik lehetőség más és más okból lehet kecsegtető" – nyilatkozta megkeresésünkre Kövesdi Viktor, a CMG menedzseriroda igazgatója.

A szintén az ügynökséghez tartozó Polgár Kristóffal kapcsolatban májusban már jeleztük, hogy a nyáron az MTK-tól végleg a Liverpoolhoz szerződhet. Az U17-es válogatott tehetség ügye a napokban zárulhat le.

„Polgár Kristóf jelenleg is Angliában tartózkodik, és hamarosan alá is írhatja új szerződését a Liverpoollal. A tavasszal szerepelt az U16-os együttesben és az idősebbeknél, az U18-os csapatban is, nagyon nagy tehetségnek tartják, nem véletlen, hogy végleg megvásárolják őt az MTK-tól" – fogalmazott a játékossal kapcsolatban Kövesdi Viktor.

A szintén Liverpoolban játszó Adorján Krisztián esetében más a helyzet, információink szerint kölcsönbe kerülhet a fiatal játékos.

„Adorján a Liverpool U21-es csapatának legjobbja volt az elmúlt idényben, így a mi álláspontunk az, hogy megérett arra, hogy a felnőttek között is bizonyítson. Bár az is felvetődött, hogy a Liverpool Anglián belül kölcsönadja a játékost, mi mindenképp más európai országban gondolkozunk. Az ideális helyszín a játékos és az U21-es válogatott szövetségi edzője, Róth Antal szerint is Hollandia lenne egy ilyen fiatal futballistának" – beszélt az utánpótlás-válogatott labdarúgó helyzetéről a menedzser.

A rutinos támadót, Tököli Attilát és a kapust, Holczer Ádámot is a CMG menedzseriroda képviseli. A paksi csatár a korábbi hírekkel ellentétben, lehet, hogy mégis marad a tolnaiaknál, míg a PMFC-től biztosan távozó kapus a kölcsönjáték után végleg az NB II-es Gyirmóthoz kerülhet.

 

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.01.15 15:05:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Szerhij Rebrov csapata gól nélküli döntetlent játszott a román élvonalbeli alakulattal.

2019.01.15 08:36:57

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A kapus mindig a rögös utat választotta, így eszébe sem jut, hogy szögre akassza a kesztyűt.