MTK: Kemény támadójátékra számítok a Viditől - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 22:00
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szakmai igazgatója kemény támadójátékra számít pénteki ellenfelétől, a Videotontól. A rutinos szakember szerint a sűrű mérkőzések nem kedveznek a sérültjeiknek, de bíznak a sikerben.

„A Videoton a télen tovább erősödött, nagyszerű eredményeket értek el, sok gólt rúgtak, egységes csapatot alkotnak, igen erős támadójátékkal. Két mérkőzését élőben, kettőt a televízióban láttam a fehérváriaknak, nagyon veszélyesen játszottak, különösen az első félidőkben szóhoz sem hagyták jutni az ellenfeleket. Biztos vagyok abban, hogy mi is nagyon határozott játékra számíthatunk. Szombaton, kedden és most pénteken játszunk bajnoki mérkőzést, ami a rehabilitáció szempontjából nem a legjobb, a kisebb-nagyobb sérülést szenvedő játékosok nem tudnak ennyi idő alatt rendbe jönni, ami nagy érvágás nekünk" – nyilatkozta az MTK szakmai igazgatója, Garami József a klub hivatalos oldalának.Videoton a télen tovább erősödött, nagyszerű eredményeket értek el, sok gólt rúgtak, egységes csapatot alkotnak, igen erős támadójátékkal. Két mérkőzését élőben, kettőt a televízióban láttam a fehérváriaknak, nagyon veszélyesen játszottak, különösen az első félidőkben szóhoz sem hagyták jutni az ellenfeleket. Biztos vagyok abban, hogy mi is nagyon határozott játékra számíthatunk. Szombaton, kedden és most pénteken játszunk bajnoki mérkőzést, ami a rehabilitáció szempontjából nem a legjobb, a kisebb-nagyobb sérülést szenvedő játékosok nem tudnak ennyi idő alatt rendbe jönni, ami nagy érvágás nekünk" – nyilatkozta az MTK szakmai igazgatója, Garami József a klub hivatalos oldalának.

„Az elmúlt időszakban többször is sikerült jó eredményt elérnünk a Videoton ellen, így volt ez tavaly a kupában és ősszel a bajnokságban is, persze bővebb variációs lehetőséggel a támadójátékosok terén. Az mindenesetre a csapat eddigi teljesítményét dicséri, hogy a bajnokság ezen szakaszában azonos pontszámról várhatjuk az egymás elleni összecsapást. Nem lesz könnyű meccs, de nagyon készülünk a találkozóra, és mindent megteszünk a siker érdekében" – tette hozzá a sok csatát megélt szakvezető.

AZ ÉLCSAPATOK HÁTRALÉVŐ MÉRKŐZÉSEI
Győri ETO Újpest (i), Ferencváros (o), Honvéd (i), MTK (i), Eger (i)
Videoton MTK (o), DVSC-Teva (i), Kaposvár (o), Kecskemét (i), Pécs (o)
MTK Videoton (i), Paks (o), Ferencváros (i), Győri ETO (i), DVSC-Teva (o)
DVSC-Teva Diósgyőr (i), Videoton (o), Paks (i), Ferencváros (o), MTK (i)
Bp. Honvéd Lombard (o), Újpest (i), Győri ETO (o), Eger (o), Haladás (i)
Ferencváros Paks (i), Győri ETO (i), MTK (o), DVSC-Teva (i), Kaposvár (o)
A teljes mezőny menetrendjét itt tekintheti meg!
NB I, 26. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Május 3., péntek
17.00 Videoton–MTK (Tv: Sport1)
Bognár Tamás
19.00 Haladás–KTE-Phoenix Mecano (Tv: Duna)
Szilasi Szabolcs
Május 4., szombat
14.00 Diósgyőri VTK–DVSC-Teva (Tv: M1)
Kassai Viktor
16.00 Bp. Honvéd–Lombard Pápa (Tv: Sport1)
Erdős József
18.30
Siófok–Kaposvár (Tv: Sport1)Szőts Gergely
18.30 Eger–Pécsi MFC (Tv: Sport1) Becséri Dániel
Május 5., vasárnap
16.30 Újpest–Győri ETO (Tv: M1)
Solymosi Péter
18.30 MVM Paks–Ferencváros (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik