MTK: 5900 forint a jegy a Sporting elleni stadionavatóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 16:48
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos oldalán tette közzé a Sporting CP elleni stadionavató-mérkőzés jegyárait.

Mint arról korábban beszámoltunk, hiába készül el a szeptemberi 15-i határidőre a Hidegkuti Nándor Stadion, a portugál Sporting CP elleni gálameccsre három héttel később, október 12-én kerül sor, mivel az MLSZ módosította a versenynaptárat, és az eredetileg kijelölt napra hétközi fordulót iktatott be az NB I-ben. Mint arról korábban beszámoltunk, hiába készül el a szeptemberi 15-i határidőre a Hidegkuti Nándor Stadion, a portugál Sporting CP elleni gálameccsre három héttel később, október 12-én kerül sor, mivel az MLSZ módosította a versenynaptárat, és az eredetileg kijelölt napra hétközi fordulót iktatott be az NB I-ben.

Immáron azt is tudni lehet, hogy mennyibe kerülnek a jegyek az ingyen fellépő portugál csapat elleni mérkőzésre: a normál belépő 5900 Ft-ért, míg a VIP 18 800 Ft-ért lesz megvásárolható – a jegyértékesítés rövidesen elindul az MTK hivatalos oldalának tájékoztatása szerint.

A stadion kapuit 18 órakor nyitják meg, a csaknem négyórás programban felelevenítik az MTK történetének legfontosabb eseményeit.

A megnyitó részletes programját és a jegyvásárlás módozatait rövidesen közzéteszik az mtkbudapest.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik