Mol Vidi: Scsepovicsra műtét várhat, vége az idényének?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 14:29
null
Marko Scsepovics nem úszta meg a Dibusszal való ütközést (Fotó: Török Attila)
A Mol Vidi FC csapatorvosának, Kovács Tibornak az elmondása szerint lehetséges, hogy a Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésen megsérülő Marko Scsepovicsot meg kell operálni – az sincs kizárva, hogy a szerb támadó kihagyja az idény hátralévő részét.

„Közvetlenül a sérülés után Elek Ákos állapota nyugtalanítóbb volt, mint Scsepovicsé, ugyanis középpályásunknál átmeneti látásképtelenség alakult ki a sérült szemén, emiatt pedig egyensúlyzavar is fellépett nála – mondta Kovács Tibor a molvidi.hu-nak. – Abban a pillanatban több komolyabb sérülés lehetősége is fennállt. Egyszóval a sérüléseket követően Elek esete keltett nagyobb aggodalmat az orvosi stábban.”

„Ehhez képest mégis Scsepovics problémája a súlyosabb, annak ellenére, hogy az eset után közvetlenül nem voltak komolyabb tünetei és később sem. Este aztán a CT-vizsgálat során több törést is diagnosztizáltunk Scsepovics arcán: járomívtörés, valamint többszörös felső állkapocscsonttörés és alsó állkapocscsonttörés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás. Játékosunkra további vizsgálatok várnak, melyeket egy specialista végez el, és az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem tud pályára lépni csatárunk.”

Mint ismert, a találkozó 7. percében Anel Hadzic hosszú indítással remekül ugratta ki Scsepovicsot. A szerb támadó elfejelte a magasra felpattanó labdát, az egészen a tizenhatoson kívülre kifutó Dibusz pedig a fehérváriak futballistáját találta telibe, amiért Kassai Viktor játékvezető azonnal a piros lapot mutatta fel a Fradi kapusának. Az első félóra végén le kellett cserélni Scsepovicsot.

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ,VISSZAVÁGÓ
MOL VIDI FC–FERENCVÁROS 2–0 (0–0)
Székesfehérvár,
Mol Aréna Sóstó, 6202 néző. Vezette: Kassai Viktor (Ring György, Vígh-Tarsonyi Gergő)
MOL VIDI: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira – Pátkai, Elek Á. (Kovács I., 37.), Nikolov – A. Hadzic, Huszti (Milanov, 73.) – M. Scsepovics (A. Hodzic, 28.). Vezetőedző: Marko Nikolics
FERENCVÁROS: Dibusz – Petrjak, Frimpong, Dvali, Heister – Haratin, Leandro (Holczer, 9.) – Varga R. (Isael, 72.), Gorriarán (Szihnyevics, 55.), Nguen – Lanzafame. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Nikolov (58.), Milanov (82.)
Kiállítva: Dibusz ( 7.)
Továbbjutott:
a Mol Vidi FC, két győzelemmel, 4–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik