MLSZ: összehívták a licencadó bizottságot

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.07.16. 14:48
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága még a bajnokságok kezdete előtt összeül a monitoringrendszer jelzései miatt.

„A klublicenc-monitoring alapján indokolttá vált a testület összehívása, ennek okáról az érintett klubok részletes tájékoztatást kaptak” – olvasható az MLSZ honlapjának keddi beszámolójában.„A klublicenc-monitoring alapján indokolttá vált a testület összehívása, ennek okáról az érintett klubok részletes tájékoztatást kaptak” – olvasható az MLSZ honlapjának keddi beszámolójában.

A szövetség leszögezi, nemcsak a nevezést megelőző időszakban, hanem azt követően a bajnokság megkezdése előtt, sőt a bajnokság teljes időszaka alatt is vizsgálja az előírásoknak való megfelelést.

„A korábban megadott licenc visszavonható, egyes esetekben kötelezően visszavonandó, amennyiben a klub nem felel meg az előírásoknak. Az eljárás célja, hogy csak olyan sportszervezetek indítsanak csapatokat a bajnokságokban, amelyek képesek garantálni, hogy a csapat problémamentesen végigjátssza a teljes szezont” – áll a közleményben.

Április végén tíz klub nemzetközi, hét NB I-es és 22 NB II-es licencet kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik