MK: Szivics húsz éve edző, de ilyet még nem látott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 18:51
Tomiszlav Szivics, a Mezőkövesd vezetőedzője szerint hiába győzték le 3–1-re a Szolnokot a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, nem vehetik készpénznek a továbbjutást, különösen, hogy példátlan sérüléshullám sújtja csapatukat.

„Az első mérkőzésen sokgólos előnyt szerezhettünk volna, nem sikerült. Száz százalékig oda kell tennünk magunkat, hogy a legjobb négy közé jussunk” – idézi a mezőkövesdi klub honlapja Tomiszlav Szivicset, aki a szerdai visszavágón több játékosára nem számíthat.Tomiszlav Szivicset, aki a szerdai visszavágón több játékosára nem számíthat.

„Húsz éve dolgozom edzőként, sohasem volt még ilyen nehéz helyzet a csapataimnál, ilyen szerencsétlen periódus sem – folytatta a vezetőedző. – De sajnos mindig van első. Az első négy fordulóban Tujvel nem védett, most megsérült Farkas, aki a legjobb formában lévő játékosunk volt. Három hétig gipszben lesz a karja, utána kezelés, terápia vár rá, és vége is lesz a szezonnak. A vírus is bement a csapatba, öt ember betegedett meg a meccs előtti napon és a mérkőzés napján. Az ilyen dolgokat nem lehet kiszámítani. Bacse visszajött, formába lendült, és megsérült. A többi dolgot is sorolhatnám, de nem sírunk, dolgozunk. Az élet megpróbál bennünket, mennyire vagyunk erősek.”

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK – A PROGRAM

Kedd
19.45: Diósgyőri VTK–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzés eredménye: 1–2
Szerda
17.00: Soproni VSE (II.)–Budafoki MTE (III.)
Az első mérkőzés eredménye: 2–1
17.00: Szolnoki MÁV (II.)–Mezőkövesd
Az első mérkőzés eredménye: 1–3
20.30: Vasas–Újpest (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzés eredménye: 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik