MK: Puskás Akadémia–Mezőkövesd a negyeddöntőben

Vágólapra másolva!
2020.02.19. 20:13
null
Újra összecsap a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd (Fotó: Micheller Szilvia)
Szerda este az M4 Sport stúdiójában elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. A Puskás Akadémiára nem vár könnyű feladat, hiszen a jó formában futballozó Mezőkövesdet fogadja hazai pályán. Az is biztos, hogy lesz NB II-es csapat az elődöntőben – kérdés az, hogy az MTK vagy a Dorog?

 

A negyeddöntő legérdekesebbnek tűnő mérkőzése a Puskás Akadémia–Mezőkövesd lesz – az NB I harmadik és negyedik helyezettje csap össze az elődöntőbe jutásért. A Mol Fehérvár összesítésben 1–0-ra legyőzte az Újpestet, most a bajnokságban gyengélkedő ZTE-hez utazik. Az NB II listavezetője, az MTK a Doroggal játszik, azaz eldőlt, hogy lesz másodosztályú csapat a legjobb négyben.

Nem volt könnyű dolga a Honvédnak, amely a Haladás otthonában hosszabbítás után jutott be a negyeddöntőbe, ahol a Paks vendége lesz Sannino együttese.

A továbbjutás két mérkőzésen dől el. A második mérkőzés után, ha a csapatok azonos pontszámmal és gólkülönbséggel állnak, akkor hosszabbítás, majd tizenegyesrúgások következnek. Az első találkozót 2020. március 4-én, a visszavágót pedig 11-én játsszák le.

MAGYAR KUPA
10. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 5. FORDULÓ), NEGYEDDÖNTŐ
Paks–Budapest Honvéd
Puskás Akadémia–Mezőkövesd
ZTE FC–Mol Fehérvár FC
Dorogi FC (NB II)–MTK (NB II)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik