MK: Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de... - Jarni

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 10:18
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Videoton szerdán 3–0-ra nyert Pécsen, így 5–1-es összesítéssel jutott a legjobb négy közé. Lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést a szakvezetők!

„Azért jöttünk Pécsre, hogy jó meccsen kivívjuk a továbbjutást. A PMFC olyan csapat, amely szeret focizni, szeret jól focizni. Erre fel is voltunk készülve. Nagyon fontos volt számunkra a mai meccs, és ez látszott is a játékosok hozzáállásán. Ennek nagyon örülök” – idézi a vidi.hu a vendégek vezetőedzőjét, Joan Carrillót.Joan Carrillót.

„Az első gól után nagy lépést tettünk a továbbjutás felé, és sikerült is megvalósítanunk a célunkat – folytatta a szakvezető. – Nagy intenzitással játszott mindkét együttes, az első gól után nyugodtabban futballozhattunk.”

„Marko Pajac rendkívül jóindulatú srác, biztos vagyok abban, hogy semmilyen szándékosság nem dolgozott benne, nagyon várta, hogy pályára léphessen, úgyhogy inkább a nagy bizonyítási vágy volt az oka a kiállítással járó mozdulatnak – beszélt a piros lapról Carrillo. – Az, hogy a döntőbe jutásért az Újpesttel játszunk, amelynek otthonába vasárnap bajnoki mérkőzésre látogatunk, egyelőre nem számít, hiszen jelenleg csak a következő bajnokival foglalkozunk.”

„Tisztában voltunk vele, hogy egy 1–0-s győzelemmel már mi harcoltuk volnaki a továbbjutást. Ennek megfelelően vártunk is az első lehetőségünkre, sajnos azonban viszonylag korán kaptunk egy gólt tizenegyesből. Úgy gondolom, ez a találat el is döntötte a továbbjutás sorsát. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de az a véleményem, hogy ezúttal szigorú ítéletet hozott a bíró. Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Vidinek. Nálunk nincs olyan, hogy erősebb csapat vagy gyengébb. Tizenkilenc mezőnyjátékosunk van, és Székesfehérváron is végig kiélezett, izgalmas meccset játszottunk, amelyen szerencsétlen vereséget szenvedtünk. Meggyőződésem, ha nincs a tizenegyes, akkor sokkal kiélezettebb mérkőzést játszottunk volna a fehérváriakkal” – nyilatkozta a PMFC vezetőedzője, Robert Jarni.

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

PÉCSI MFC–VIDEOTON 0–3 (0–1)
Pécs. V: Iványi
PÉCS: Gőcze – Molnár S., Ojdanic, Horváth A. (Márkvárt, 66.), Tadejevic (Pejakovic, 62.) – Pávkovics, Heffler N., Frank, Kővári, Rácz (Takács, 79.) – Fröhlich. Edző: Robert Jarni
VIDEOTON: Calatayud – Brachi, Vinícius, Fejes, Maréval – Sándor (Trebotic, 63.), Simon – Gyurcsó (Pajac, a szünetben), Ivanovszki (Szolnoki, 72.), Heffler T. – Feczesin. Edző: Joan Carrillo
G: Feczesin (13. – 11-esből), Ivanovszki (60.), Trebotic (85.)
K: Pajac (64.), Márkvárt (68.)
Tj: a Videoton 5–1-gyel

AZ ELŐDÖNTŐ PROGRAMJA

ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Április 7., kedd
Szolnok (NB II)–Ferencváros 18.00 (Sport TV)
Április 8., szerda
Videoton–Újpest 18.00 (Sport TV)

VISSZAVÁGÓK
Április 28., kedd
Újpest–Videoton 18.00 (Sport TV)
Április 29., szerda
Ferencváros–Szolnok (NB II) 18.00 (Sport TV)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik