MK: „Kuttor Attila nélkül? Hátrány lenne, de megbirkóznánk vele”

Vágólapra másolva!
2020.05.23. 22:32
A Mol Fehérvár idegenben szerzett góllal került előnybe a Mezőkövesddel szembeni labdarúgó Magyar Kupa elődöntő első párharcában. A mérkőzés azonban 1–1-gyel zárult, így a keddi visszavágón bármi megtörténhet. A hazaiaktól Pekár László értékelt az NSO Tv-nek, míg Pátkai Máté a Mol Fehérvár honlapján beszélt a találkozóról.



Pekár Lászlót
videochaten értük utol a mérkőzés után.


Pekár Lászlót
videochaten értük utol a mérkőzés után.

„Nyilván az lett volna az alap, ha nem kapunk gólt, viszont azzal, hogy lőttünk is, nincs semmi veszve, kedden kiharcolhatjuk a döntőbe jutást. Eléggé szokatlan volt, hogy csendben kell játszanunk, de hallottuk, hogy kint voltak néhányan, és szurkoltak nekünk, ez is nagy segítség volt.”

Arról is beszélt, ha Kuttor Attila a piros lapja után nem ülhet le a kispadra a fehérvári visszavágón, akkor az nyilván hátrány lesz, de nem akkora, hogy ne tudnának vele megbirkózni.

A vendégek gólját szerző Pátkai Máté így értékelt.

„Az első félidő első felében uraltuk a meccset, de aztán magunkra húztuk a Mezőkövesdet, így mezőnyfölényt alakítottak ki. Igaz, ez a helyzetekben nem mutatkozott meg, azok inkább a második félidőben adódtak előttük. Azt mondom, egy nullánál növelhettük volna az előnyünket, voltak helyzeteink, de azt is el kell ismerni, hogy a Mezőkövesd megérdemelten egyenlített.”

MAGYAR KUPA,ELŐDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Mezőkövesd Zsóry FC–Mol Fehérvár FC 1–1
(0–1)
Mezőkövesd,
Városi Stadion, zárt kapuk mögött.Vezette:Farkas Á.
Mezőkövesd:Szappanos – Farkas D., Karnyicki, Pillár, Vadnai – Cseri (Vajda, 81.), Neszterov, Berecz Zs., Besirovic (Nagy D., 62.) – Zivzivadze (Takács T., 92.), Jurina (Pekár, 62.).Vezetőedző:Kuttor Attila
Mol Fehérvár:Kovácsik – Fiola, Muszliu, Vinícius, Stopira – Pátkai, Houri (Elek Á., 92.) – Bamgboye (Nego, 69.), Kovács I. (Hodzic, 77.), Petrjak (Nikolov, 77.) – Nikolics (Futács, 92.).Vezetőedző:Joan Carrillo

Gólszerző:Pillár (80.), ill. Pátkai (11.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik