MK-döntő: fordulat, mégis lesz élő tévéközvetítés!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 14:45
null
Mégis élőben láthatják a tv-nézők az Újpest és a DVTK összecsapását (Fotó: Korponai Tamás)
A Duna Tv Zrt. és az MTVA megállapodott, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az Újpest FC–Diósgyőri VTK labdarúgó Magyar Kupa-döntőt – a megváltoztatott időpont ellenére – élőben a Duna csatornán közvetíti.

 

Mint ismeretes, az eredetileg vasárnap 20.30 órára kiírt kupadöntő kezdési időpontját az MLSZ a múlt héten 19.00 órára előrébb hozta – fogalmaz az MTVA közleménye.

Az időpont-változtatás miatt az M2, a gyerekcsatornával járó kötelezettségek okán, nem tudta volna közvetíteni a mérkőzést, ezért olyan megoldást kellett keresni, ami a sportszeretők és a gyermekek számára sem okoz sem csalódást, sem kellemetlenséget.

A Duna Televízió – a digitális vételi lehetőségnek köszönhetően mindenki számára elérhető – ideális megoldást kínált a sportesemény közvetítésére.

Nagy fordulat történt, hiszen délelőtti érdeklődésünkkor az MTVA sajtóosztálya még a következőképpen reagált: .„Ismeretes, hogy az eredetileg vasárnap 20.30 órára kiírt kupadöntő kezdési időpontját 19.00 órára előrébb hozták a múlt héten. Az időpont-változtatást az M2 egyéb kötelezettségei miatt sajnos nem tudja lekövetni, így a televíziós adáskezdés marad a 20.20-as időpontban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik