MK: „A Honvéd ellen szeretnék bizonyítani” – teljesül a kispesti nevelés álma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.04. 09:30
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Soroksár tizenegyespárbajban kiejtette a Puskás Akadémia FC-t, így bejutott a legjobb négy közé. A találkozó után két soroksári hőssel, a kapus Kovács Dániellel és a gólszerző Lőrinczy Attilával beszélgetett az NSO Tv stábja.

A Soroksár kapusa, Kovács Dániel tökéletes napot fogott ki, hiszen több bravúrt is bemutatott nemcsak a meccsen, hanem a tizenegyespárbaj során is.

„Csak majdnem tökéletest, egy gólt azért kaptam, és tiziből is egy párat. Ha az nem lett volna, akkor esetleg tökéletes lett volna. De azért így sem panaszkodom, életem egyik legjobb élménye ez.”

A kapus videónkban arról is mesél, hogy Lipcsei Péter vezetőedzőnek mekkora szerepe van a nagy menetelésben.

A Soroksár egyenlítő gólját szerző Lőrinczy Attila a párbaj során hibázott, pedig az edzésen is gyakorolták a büntetőket.

„Tegnap jobban ment, mint ma, de hála istennek ők is hagytak ki tizenegyest meg mi is, és a végén szerencsére mi az utolsót berúgtuk, ők meg nem, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk, hogy bejutottunk a négy közé.”

A támadó az NSO Tv videójában arról is beszél, hogy miért a Honvéd ellen szeretne játszani az elődöntőben (mint azóta tudjuk, a vágya teljesült is).

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ,VISSZAVÁGÓK
Soroksár SC (NB II)–Puskás Akadémia FC 1–1 – 11-esekkel 5–4 (Lőrinczy 82., ill. Arabuli 27.)
Továbbjutott: a Soroksár, 2–2-es összesítéssel, tizenegyesekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik