MK: a gyirmótiak bizakodva várhatják az újpesti visszavágót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.04. 18:54
null
Asmir Suljic és az Újpest nem tudta mattolni a gyirmóti Deli Zoltánt (Fotó: Mirkó István)
A Gyirmót NB II-es labdarúgócsapata gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Újpesttel a Magyar Kupa negyeddöntőjében, a párharc első mérkőzésén.

 

 

A Pécs elleni bajnokiról adminisztrációs hiba miatt hiányzó Asmir Suljic ezúttal ott volt az Újpest kezdőcsapatában, olyannyira, hogy ő játszott a legveszélyesebben a vendégek közül. A Gyirmótban Magasföldi József volt a legaktívabb, de a pályán lévő többi játékoshoz hasonlóan az első félidőben ő sem tudott betalálni.

Ez a kijelentés pedig a második játékrészre is igaznak bizonyult. Hiába cserélt már a szünetben kettőt az Újpestet irányító Nebojsa Vignjevics, majd küldte pályára az utolsó negyedórára Kabát Pétert is, a fővárosi csapat csak lesgólig jutott (éppen a rutinos csatár révén), szabályos körülmények között nem tudta bevenni a jól védő Deli Zoltán kapuját.

A gól nélküli döntetlen bizakodásra adhat okot a gyirmótiak számára, az Újpest csak akkor juthat tovább, ha megnyeri a visszavágót, vagy egy újabb 0–0 esetén jobbnak bizonyul a tizenegyespárbajban.

LABDARÚGÁS, MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

GYIRMÓT FC-GYŐR–ÚJPEST FC 0–0
Győr-Gyirmót, 2000
néző. Vezette: Berke B. (Kóbor P., Huszár B.)
GYIRMÓT: Deli – Nagy S., Lengyel D., Lázár P., Fejes J. – Csemer, Paku – Molnár M. (Beliczky, 65.), Magasföldi, Szegi (Gyurján, 52.) – Tóth N. (Bobál G., 70.). Vezetőedző: Sisa Tibor
ÚJPEST: Balajcza – Vadász V., Hudák, Litauszki, Balogh B. (Kabát, 76.) – Heris, Nagy G. – Suljic, Vasziljevics (Bardhi, a szünetben), Nego – Ojo (Sztaniszavljevics, a szünetben). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
MESTERMÉRLEG
Sisa Tibor: – Nagyon büszke vagyok csapatunkra, több U21-es játékosomat is kipróbálhattam, akik a társaikkal együtt bizonyították, lehet rájuk építeni. Igazi kupacsata volt, amelyben voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy győzelmet érő gólt szerezhetünk, de végül meg kellett elégednünk a döntetlennel.
Nebojsa Vignjevics: – Nehéz játékra számítottunk, és ez be is igazolódott. Voltak lehetőségeink a találkozó első részében, de a Gyirmót jól lezárta a területét. Reálisnak érzem az eredményt, látjuk, mire képes a Gyirmót, így tudjuk, hogy nehéz lesz a visszavágó is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik