Mezőkövesd: Véber azt állítja, átvágták Vaskóék, a védő cáfol

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 07:30
null
Véber György szerint átvágták Vaskóék (Fotó: Szabó Miklós)
Véber György, a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának vezetőedzője rendkívül bosszús, hogy a tizenkétszeres válogatott Vaskó Tamást szerződtette az NB I másik abszolút újonca, a Puskás Akadémia FC – a tréner amondó, csúnyán átvágták őt és csapatát.

„Csúnyán, nagyon csúnyán átvágtak minket – bosszankodott Véber György. – Sok gonddal bajlódik a magyar futball, lehet szidni az edzőket, de… Vaskó Tamással és menedzserével kézfogással megegyeztünk decemberben, hogy amennyiben nem szerződik külföldre, biztosan Mezőkövesden marad. Hangsúlyozom: kézfogás és biztosan marad. Tervezhet az edző bármit, ha ilyen történik vele… Csalódtam. Ráadásul érdekes helyzet állt elő, hiszen az utóbbi három fordulóban nagy segítséget nyújtott nekünk Vaskó, s talán nem tévedek, ha azt mondom, a nálunk nyújtott teljesítményével kerülhetett Felcsútra… A klub még tett egy utolsó, kiváló ajánlatot neki – sőt lehet, túl jót is… –, de úgy tűnik, ez sem volt elég. Becsaptak…”

Vaskó Tamás szerződtetését hétfőn jelentette be a Puskás AFC, a középhátvéd fél évre igazolt a felcsútiakhoz.

Természetesen megkérdeztük Vaskó Tamást, miként vélekedik Véber György szavairól.

„Nem akarok nyilatkozatháborúba kezdeni, semmi értelmét nem látom, de nem szeretném szó nélkül hagyni Véber György mondatait – így a középső védő. – Cáfolom, hogy olyat mondtam volna, hogy ha nem szerződöm külföldre, akkor biztosan Mezőkövesden folytatom. Azt mondtam, nem tudom, hogyan alakul a jövőm, az is benne van a pakliban, hogy maradok Kövesden. Ennyi történt, szó sem volt ígéretről. Nem értem, miért kell szavahihetetlennek beállítani. Egyenes embernek tartom magam, ha valamire kezet adok, azt komolyan is gondolom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik