Megint egy büntető okozta a Videoton vesztét

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 17:53
null
A Videoton 1–0-ra kapott ki a Lomomotiv Moszkvától
Címkék
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata lejátszotta harmadik edzőmeccsét is Andalúziában, ezúttal az orosz Lokomotív Moszkva volt az ellenfél. Mezey György együttese gól nélküli első játékrészt követően egy büntetőből kapott találattal 1–0-ra maradt alul az orosz csapattal szemben.
BOCSÁNATOT KÉRTEK A FEHÉRVÁRIAK A VOJVODINÁTÓL

A Videoton vezetősége bocsánatot kért a szerbiai Vojvodina labdarúgócsapatától a múlt szombati kellemetlenségekért, amelyek miatt végül nem tudta lejátszani a két csapat a Székesfehérvárra tervezett felkészülési mérkőzését. A Vojvodina elfogadta a bocsánatkérést, de nem ígérte meg, hogy a későbbiekben játszik a magyar bajnoki éllovassal – írta az újvidéki magyarszo.com.

További részletekről itt olvashatnak.

A Vidi egy fölényes 12–1-es sikerrel kezdett Spanyolországban, a helyi tartományi ligában szereplő Chiclana ellen, majd egy hajrában kapott büntetőből szerzett találattal maradt alul a harmadosztályú Cádizzal szemben.

Az Andalúziában készülő magyar csapat ezúttal minden bizonnyal az edzőtábor legerősebb ellenfelével találkozott. A Lokomotív Moszkva a legutóbbi idényben az 5. helyen végzett az orosz bajnokságban, tíz ponttal lemaradva az érmes helyezésről, és hússzal a bajnokságot megnyerő Zenittől.

Az orosz csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint erős csapattal álltak ki a magyar bajnokság listavezetője ellen, de az első félidőben nem született találat a mérkőzésen. A mérkőzés egyetlen góljára a 75. percig kellett várni, ekkor a bosnyák Senijad Ibricic büntetőből szerezte meg a Lokomotivnak a mindent eldöntő találatot.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜKLÉSI MÉRKŐZÉS
Lokomotív Moszkva (orosz)–Videoton 1–0 (0–0)
VIDEOTON: Bozsovics –Lázár, Lipták, Vaskó (Milanovic), Andjic (Hídvégi) – Nagy D. (Gosztonyi), Farkas B. (Djordjic), Elek, Polonkai (Szakály D.) – César (Nikolics), Alves (Vasziljevics)
G.: Ibricic (75. – 11-esből)

 

Vereséggel zárta törökországi edzőtáborozását a Paksi FC NB I-es labdarúgócsapata. Kis Károly együttese pénteken 2–1-es vereséget szenvedett a román bajnoki ezüstérmes Unirea Urziceni együttesétől.

A paksiak beleki mérlege három győzelem és két vereség. Az atomvárosiak hétfőtől már Pakson készülnek a tavaszi folytatásra.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Unirea Urziceni (román)–Paksi FC 2–1 (1–0).
Belek.
Paksi FC: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Csehi (Gévay, 62.) – Bartha (Bohner, 78.), Magasföldi, Böde D., Vayer (Báló, 67.) – Kiss T. (Nagy I., 67.), Vári (ifj. Haraszti Zs., 67.).
Gólszerző: Alexandru (45.), Sorin (81.), ill. Gévay (83.).
A Paks törökországi edzőmeccsei: Paks–FK Skendija (macedón) 2–1, Paks–Borussia Dortmund II (német) 2–1, Paks–Kairat Almati (kazah) 2–1, Paks–Irtis Pavlodar (kazah) 1–2, Paks–Unirea Urziceni (román) 1–2.

Felkészülési mérkőzésen az élvonalban szereplő Pápa labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte a Ferencváros NB II-es együttesét.Az ftc.hu beszámolója szerint a mérkőzés hajrájáig 1–0-ra vezetett a Pápa, az utolsó öt percben aztán még kétszer betaláltak a vendégek.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC II–Lombard Pápa 0–3
FTC II: Mester (Hermány) – Tóth A., Vattai, Fülöp, Sváb – Antal (Szabó R.), Vass (Nagy P.), Peszmeg, Papp (Kovács.) –Pölöskey (Marton.), Varga (Nyilasi)
Pápa: Szűcs - Nagy S., Supic (Karácsony), Dlusztus (Bíró), Tóth G. (Palkó) - Takács P. (Venczel), Bárányos, Gyömbér, Heffler N. - Rebryk, Maric (Bali)
G.: Rebryk, Gyömbér, Bárányos (11-esből)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik