Magyar Kupa: eldőlt, mikor pótolják az elmaradt meccseket

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.12.05. 14:52
null
Balassagyarmaton szerdán alkalmatlan volt a pálya a Vác–Újpest kupameccs megrendezésére – jövő héten pótolják a mérkőzést (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága kijelölte az elhalasztott Vác–Újpest és Dorog–DVSC Magyar Kupa-mérkőzés új időpontját: december 11., szerda, 12 óra.

 

Mint ismert, a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a Vác–Újpest és a Dorog–DVSC mérkőzést is. Az MLSZ úgy döntött, mind a két mérkőzést egy hét múlva, december 11-én, szerdán 12 órakor pótolják. A Vác–Újpest párharc továbbjutójára a nyolcaddöntőben a címvédő Mol Fehérvár, a Dorog–DVSC győztesére a III. Kerületi TVE vár.

Az M4 Sport műsorában a szerda esti sorsoláson elhangzott, az NB III-ból kizárt Ózd Kaposvár elleni találkozóját a jelenlegiek szerint megrendezik, ám ha a borsodi gárda kizárása jogerőssé válik, s elutasítják a fellebbezését, akkor az alakulatot a Magyar Kupából is kizárják. Ez esetben a Rákóczi játék nélkül jutna tovább, és a Mezőkövesddel találkozna a legjobb 16 között.

MAGYAR KUPA
9. FORDULÓ (FŐTÁBLA, 4. FORDULÓ), NYOLCADDÖNTŐ

Budapest Honvéd–Szombathelyi Haladás (NB II)
Mezőkövesd–Ózdi Kohász (NB III)/Kaposvári Rákóczi
Lipót Pékség SE (NB III)–ZTE FC
Pécsi MFC (NB III)–Paksi FC
Békéscsaba (NB II)–Puskás Akadémia
MTK Budapest (NB II)–Dunaújváros (NB III)
Vác FC (NB II)/Újpest FC–Mol Fehérvár FC
Dorogi FC (NB II)/Debreceni VSC–III. Kerületi TVE (NB III)

Az oda-visszavágós párharcok mérkőzéseit 2020. február 12-én és 19-én rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik