Ligakupa: kihagyott 11-esek, Honvéd- és MTK-előny

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 19:54
A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében a Budapest Honvéd Jesús Meza mesterhármasával 3–0-ra legyőzte a Nyíregyházát az első meccsen, míg a Pécsi MFC–MTK találkozón is a fővárosiak kerültek egygólos előnybe.

Percekig állt a játék a Honvéd–Nyíregyháza Ligakupa-találkozón, mert a vendégek játékosa, Karacs Péter olyan rosszul esett, hogy hosszú ideig ápolni kellett. A nyíregyházi futballistát a Merényi-kórházba szállították – könyök- és vállsérülést szenvedett. Több mint tízperces szünet után folytatódott a találkozó, amelyen a venezuelai Jesús Meza találatával a Honvéd került előnybe az első félidő hosszabbításának 10. percében.Percekig állt a játék a Honvéd–Nyíregyháza Ligakupa-találkozón, mert a vendégek játékosa, Karacs Péter olyan rosszul esett, hogy hosszú ideig ápolni kellett. A nyíregyházi futballistát a Merényi-kórházba szállították – könyök- és vállsérülést szenvedett. Több mint tízperces szünet után folytatódott a találkozó, amelyen a venezuelai Jesús Meza találatával a Honvéd került előnybe az első félidő hosszabbításának 10. percében.

A fordulás után a játékvezető piros lappal azonnal leküldte a pályáról a Konét a tizenhatoson belül felvágó Hrabinát, a kispestiek azonban nem tudták értékesíteni a büntetőt. A végére azért így is maradt még két Honvéd-gól: Jesús Meza előbb 11-esből, majd akcióból volt eredményes, beállítva a 3–0-s végeredményt.

A PMFC–MTK találkozón sem maradt el a tizenegyes, a második félidőben Hajdú Ádámot buktatta Molnár Soma. Sergio Tamayo első lövését még megfogta Helesfay Donát, ám a kipattanóval már ő sem tudott mit kezdeni, a spanyol bevágta a labdát, ezzel 1–0-s előnyhöz juttatta az MTK-t.

LIGAKUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK

Pécsi MFC–MTK 0–1 (Segio Tamayo 69.)
Bp. Honvéd–Nyíregyháza 3–0 (Jesús Meza 45+10., 71., 80. – a másodikat 11-esből)
Ferencváros–Szigetszentmiklósi TK 7–1 – A TALÁLKOZÓRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik