Labdarúgó NB I: pénteken Szekszárdon játszik hírverő meccset az Újpest

Vágólapra másolva!
2010.09.02. 18:53
Címkék
A válogatott meccsek miatti bajnoki szünetet kihasználva pénteken 16-30 órakor Szekszárdon játszik hírverő meccset az Újpest labdarúgócsapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A Tolle UFC Szekszárd csapata az NB III Dráva csoportjában szerepel, jelenleg három forduló után pont nélkül a tabella 15. helyén áll.

A találkozóra a belépők a 500 és 350 forintba kerülnek, a 14 éven aluli diákok ingyen látogathatják az eseményt.

„Amellett, hogy ez a hazaiak számára hírverő mérkőzés lesz, nekünk remek lehetőség a bajnoki szünetben, hogy meccsterhelést kapjanak a játékosok a Ferencváros elleni derbi előtt. A hétvége programját úgy osztottuk be, hogy minden játékos a lehető legtöbb időt töltse a pályán, ezért utazunk szűk kerettel Szekszárdra, két kapus és tizenkét mezőnyjátékos kaphat lehetőséget a tolna megyeiek ellen. Elkíséri a csapatot Egerszegi Tamás, Simek Péter és Sitku Illés is, akik kisebb sérülés miatt nem léphetnek pályára. Akik holnap nem tartanak velünk, szombaton lehetőséget kapnak majd az NB II-es csapatban, a Kazincbarcika elleni bajnokin" – nyilatkozta Mészöly Géza vezetőedző.

AZ ÚJPEST UTAZÓ KERETE

Kapusok: Balajcza Szabolcs, Eszterházy Mátyás

Mezőnyjátékosok: Kiss Zoltán, Takács Zoltán, Marin Matos, Simon Krisztián, Rajczi Péter, Tisza Tibor, Kovács Dániel, Böőr Zoltán, Nikola Mitrovics, Pollák Zoltán, Jucemar, Urbányi Kristóf

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik