Labdarúgás: Charlie is meglátogatta a lábadozó Mészöly Kálmánt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.09. 17:56
null
Mészöly Kálmánt Charlie is meglátogatta (Fotó: <a href="http://www.borsonline.hu/sport/feldobta-charlie-meszoly-kalman-napjat/149333" target="_blank"><strong>Bors</strong></a>/dr. Genzwein Ferenc)
Charlie és dr. Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárja is meglátogatta a második kerületi rehabilitációs intézetben lábadozó Mészöly Kálmánt – adta hírül a Bors Online.

 

Mint ismert, a Vasas legendáját február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, a napokban pedig az is kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.

A kezeléseknek hála javult az állapota, előbb az intenzív osztályról kerülhetett ki, majd némileg megerősödve átszállították a Szent Ferenc Kórházba. Jelenleg is ott gyógyul, és ha minden jól alakul, március 21-én hazaengedik.

A fia, Mészöly Géza elárulta: „Apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős, és mindent elkövetünk, hogy ne kelljen műteni. Tornáztatják, már rendszeresen sétál, és a hangulata is jobb.”

Hangulata fokozására Mészöly Géza két vendéggel együtt látogatta meg az édesapját – számolt be róla a Bors Online.

Mivel Charlie felvételeiért rajong az édesapám, elsősorban a Jég dupla whiskyvel című daláért, meglátogattam aput vele és Genzwein Ferenccel, a Testnevelési Egyetem kancellárjával – mondta Mészöly Géza a Borsnak. – Először a PSG–Real Madrid BL-nyolcaddöntő visszavágóját elemeztük, a fater szerint a franciákon látszott a kishitűség, ráadásul Párizsban a vendégek emberelőnyben fociztak, ugyanis nála Cristiano Ronaldo két futballistával ér fel. Csodálom, mennyi minden tűnt fel neki a küzdelemből, ami szerintem a gyógyulás jele.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik