KTE: a debreceni Nagy Zoltánt mégsem szerződteti a klub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 11:57
A KTE a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a debreceni Nagy Zoltán a korábbi, hivatalos bejelentés ellenére mégsem igazol a DVSC-től Kecskemétre, mert ebben a szezonban játszott már kölcsönben Nyíregyházán és előtte néhány percet Debrecenben is.

„Nagy Zoltánt ugyan nagyon szerette volna megszerezni klubunk a téli átigazolási időszakban, ezért minden követ meg is mozgattunk, ám a szabályok ezt már nem teszik lehetővé" – írja a kecskemetite.hu, majd idézi is az üggyel kapcsolatban Sallói István klubigazgatót.

„Tudtuk, hogy Zoli két klubban játszott, de szerettük volna körbejárni a dolgot minden lehetőséget megvizsgálva, hiszen nagy szükségünk lett volna rá jobbhátvédként, komolyan számoltunk volna vele. Magával az igazolással zárult volna a megszerzése, ez lett volna a záróaktusa a dolognak, de ez sajnos így nem is történhetett meg. Hiába akartuk, a szabályok ezt semmiképpen sem teszik lehetővé. Nagy Zoli így nem lesz a játékosunk, visszatér Debrecenbe" – nyilatkozta a Lombard Pápa elleni győztes meccs után Sallói István.

A kecskemétiek valóban minden követ megmozgattak, hiszen korábban az MLSZ kizárta őket az átigazolási időszakból, ám ezt meg tudták volna kerülni azzal, hogy Nagy Zoltán hivatalosan szerződést bont a DVSC-nél, így szabadon igazolhatóként kerül Kecskemétre az igazolási időszak után. Azt a szabályt azonban már a kecskemétiek sem tudták „semlegesíteni”, hogy egy játékos egy szezonban maximum két csapatban futballozhat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható volt), Sztefan Radoja (szerb, FK Bacska Palanka – Szerbia, szabadon igazolható volt), Nebojsa Szkopljak (szerb, Proleter Novi Szad – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Goncalves Almeida Ribas Ericson (brazil), George Menougong (kameruni, Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Balázs Zsolt (Paks), Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható), Sztojan Pilipovics (szerb), Varga Róbert (Gyirmót)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik