Nemzetisport.hu 2010.02.05 06:57 Frissítve: 2014.12.09 02:02

Kevin McCabe-nek nem kell a balhé

A szerény őszi teljesítmény, és főleg a sorozatos szurkolói zűrzavarok válaszút elé állították a Ferencváros labdarúgócsapatát a széteséstől megmentő Kevin McCabe-et. A tulajdonos az előttünk álló hónapok bajnoki szereplésétől és a fradisták viselkedésétől teszi függővé, hogy BL-gárdává fejleszti az FTC-t, vagy elgondolkodik azon, megéri-e neki a befektetés.

Ezt a képet határozottan nem szeretné látni többé Kevin McCabe (Fotó: Németh Ferenc)
Ezt a képet határozottan nem szeretné többé látni Kevin McCabe (Fotó: Németh Ferenc)

„Döntő időszakhoz érkezett a szerepem a ferencvárosi labdarúgás jövőjét illetően – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kevin McCabe. – Amennyiben rátérünk arra az útra, amelyet megálmodtam, azaz a szurkolóinknak családbarát légkörben, remek atmoszférában lesz lehetőségük szórakozni egy, az őszinél acélosabb csapat mérkőzésein, akkor a nyáron nagybevásárlást tarthatunk. Sőt akkor drasztikusabb lépésekkel folytatjuk az építkezést, s közelítjük meg a BL-álmainkat – mert az alapok adva vannak ehhez."

Az angol vezető egyben figyelmeztetett: nem kér a további balhékból, valamint az őszi szereplésnél jóval többet vár a szakmai stábtól és a csapattól is.

„Ha nem tapasztalok előrelépést a szakmai munkában, és – ez a legfontosabb – folytatódik a drukkereink szélsőséges csoportjainak akciója, ha nem szűnnek meg a folyamatos zavargások a stadionban, akkor nem zárható ki, hogy megelégelem a sorozatos kárt, amely erkölcsileg és anyagilag engem ér, s a kivonuláson is elgondolkozom... "

„Két éve finanszírozom, vezetem és építem az egyesületet – mert látom, hogy van értelme a befektetett energiának és pénznek. Szeretnénk, ha a többség is mellettünk, nem ellenünk tevékenykedne" – mondta.

 

KEVIN MCCABE VÉLEMÉNYÉT A STADIONFEJLESZTÉSRŐL, A CSAPATTAL KAPCSOLATOS MARKETINGTEVÉKENYSÉG- RŐL, A SZURKOLÓI KÁRTYA BEVEZETÉSÉRŐL ELOLVASHATJA A PÉNTEKI NEMZETI SPORT 2–3. OLDALÁN!

2019.06.25 09:41:36

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

A menedzserként dolgozó Schultz Levente az angol megfigyelő munkájáról is beszélt a Nemzeti Sportnak.

2019.06.24 22:03:58

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szakmai mutatókon túl futballunk azt a tradícióhoz kötődő mentális-morális kiállását, közegét veszítette el ugyanis, ami az ő hozzáállásában fölvillan még.

2019.06.24 22:43:36

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2019.06.22 19:56:33

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Méltóképpen emlékeztünk meg édesapámról. Szép délután, csodás hangulat, örültem, hogy ilyen sokan kijöttek a stadionba.”

2019.06.22 16:11:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Huszti Szabolcs tizenegyesből talált be, ám Bernard Berisha a második félidőben fordított.