Kaposvár: tartoznak a dubaiak, André Alves ügynöke nem fél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 09:05
Mint tegnap beszámoltunk róla, André Alves megegyezett a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Kaposvárral, és a brazil csatár ügynöke elmondta, nem aggódik a futballista játékengedélye miatt, mivel a dubaiak tartoznak neki. A Rákóczihoz hamarosan román korosztályos válogatott futballista is érkezhet.

„Kockázatmentes akcióra vállalkozott a Rákóczi – mondta a Nemzeti Sportnak Correa Anderson, a játékos menedzsere. – André Alves ugyanis szerződést bontott a Dubai CSC-vel. A klub háromhavi bérével tartozik, s mert nem fizet, ezért a FIFA-hoz fordultunk segítségért, és bízunk abban, hogy a nemzetközi szövetség a javunkra dönt.”

Arra a kérdésre, hogy mi történik, ha Dubaiból nem érkezik meg André Alves játékengedélye, Correa Anderson felettébb optimista választ adott: „Március elejére megoldódik az ügy, és a csatár ott lehet a Rákócziban. A FIFA ugyanis azon van, hogy ne legyenek leálló labdarúgók, ezért ha nem jön meg az engedély Dubaiból, a nemzetközi szövetség ideigleneset ad. Ezért vagyok nyugodt, sőt nyugodt lehet a támadó és a Kaposvár is.”

Selymes Tibor, a kaposváriak új vezetőedzője nem foglalkozik Alves ügyével, amely szerinte a klub vezetőire tartozik, és a szakember elmondta, román korosztályos válogatott játékos érkezhet a Rákóczihoz.

„Valóban szükségünk lesz erősítésre, de a brazil csatár mellett több kiszemeltünk van még – mondta Selymes Tibor a Nemzeti Sportnak. – Érkezhet egy román korosztályos válogatott is volt csapatomból, a Sageata Navodari gárdájából. A tavaszi szezonban sok mérkőzést kell nyernünk, ezt próbáljuk most megalapozni!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: André Alves dos Santos (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Safet Jahic (szlovén, ZTE)
Távozott/távozhat: Dankwah Addo (ghánai, ?), Stjepan Babic (horvát, ?), Jánvári Gábor (?), Major Ádám (?), Adrian Markus (román, Poli Timisoara? – Románia), Oláh Lóránt (?),Bojan Pavlovics (szerb, ?), Iulian Petrache (román, ?), Posza Zsolt (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Bojan Vrucina (horvát, Skendija – Macedónia), Waltner Róbert (?)
Kiszemeltek: Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari, román)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik