Honvéd: Rossi kikéri magának, nem bundáztak a Puskás ellen

Vágólapra másolva!
2016.05.11. 18:46
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) a 8. helyen végzett a Budapest Honvéd a 2015–2016-os szezonban. Marco Rossi, a csapat vezetőedzője a Honvéd TV-nek elmondta, összességében jó szezont zártak, de egy valami nagyon fáj neki.

Rossit leginkább a Puskás Akadémia otthonában, az utolsó fordulóban elszenvedett 2–1-es vereségük bántja.

„Az egyetlen dolog, amely nagyon negatív nyomot hagy ezen a szezonon, az az utolsó mérkőzés. Nagyon nem tetszett a csapat játéka az első fél órában, amiért egyértelműen vállalom a felelősséget. Komoly taktikai hibákat követtünk el, miközben nem olvastam jól az ellenfél játékát, így nem változtattam időben a felálláson. Nagyon megértem, hogy a szurkolók emiatt elégedetlenek voltak – igazuk van. Én ugyanúgy nyerni szerettem volna Felcsúton.”

„Ettől függetlenül borzasztóan igazságtalannak tartom, hogy megvádolnak azzal, esetleg mérkőzést adnék el. Pályafutásom során soha nem csináltam ilyet. Jól ismerem a játékosaimat, és tűzbe teszem értük a kezem, vagyis biztos vagyok abban, hogy nekik sem fordult meg ez a fejükben. Senkinek eszébe se jusson, hogy aki ennél a klubnál dolgozik, valaha is ilyesmire vetemedne!” – mondta Marco Rossi a Honvéd TV-nek.

„A Honvédban ebben a szezonban mindenki kitűnő munkát végzett, rengeteg olyan fiatalt építettünk be a csapatba, akik itt nőttek fel az Akadémián. A keretnek több mint hatvan százaléka saját nevelésű játékos. Teljesen normális, hogyha ennyire fiatal a csapatod, akkor néha jobb, néha rosszabb a teljesítmény. Ezért is gondolom úgy, hogy jól sikerült a szezon” – tette hozzá az olasz tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik