HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.28 18:34 Frissítve: 2018.08.28 18:51

Honvéd: „Nagy csalódás, hogy nem kerültem be Rossi keretébe”

Mint arról beszámoltunk, Vadócz Krisztián közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával. A 33 éves, 42-szeres válogatott középpályás a kispesti klub hivatalos honlapján adott nyilatkozatában elmondta, nagy csalódásként élte meg, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nem hívta meg a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, de bízik benne, hogy októberre bekerül a nemzeti csapatba.

HIRDETÉS

 

„Nagy csalódás volt, hogy nem olvastam a nevem Marco Rossi első keretében, és nem azért, mert nekem ez járna, hanem mert mindig az a célom, hogy a keret tagja legyek – mondta Vadócz Krisztián. Ezek szerint még többet kell tennem, de tudom, a leendő kerettagsághoz először a helyzetemnek kell rendeződnie. Sajnálom, hogy a szeptemberi két mérkőzés »elúszott«, most már az a célom, hogy októberre bekerüljek a csapatba.”

A rutinos középpályás a Honvédnél eltöltött rövid időszakáról is beszélt: „Sok meccset nyertünk, de néhány fontos találkozót elveszítettünk, szóval lehettünk volna még eredményesebbek is. Ezzel együtt jó csapat benyomását keltettük, aminek én is részese voltam, s ez is volt a célom. Megszoktam már, hogy nekem nincs időm beilleszkedni, ismerkedni, hanem azonnal kell teljesíteni. Jó ránézni az NB I-es tabellára, kár, hogy a Fradi a végén megszerezte a győztes gólt Mezőkövesden, különben még szebb lenne a látvány.”

Vadócz július elején, tizenhárom év után tért vissza a kispesti klubhoz. Ebben a szezonban a Honvéd összes tétmérkőzésén kezdő volt: az NB I-ben hat, az Európa-liga-selejtezőben négy meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. Még nem tudni, hol folytatja a pályafutását, ám úgy hírlik, ismét a Távol-Kelet felé veheti az irányt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS