Honvéd: „Nagy csalódás, hogy nem kerültem be Rossi keretébe”

Vágólapra másolva!
2018.08.28. 18:34
Mint arról beszámoltunk, Vadócz Krisztián közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával. A 33 éves, 42-szeres válogatott középpályás a kispesti klub hivatalos honlapján adott nyilatkozatában elmondta, nagy csalódásként élte meg, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nem hívta meg a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, de bízik benne, hogy októberre bekerül a nemzeti csapatba.

„Nagy csalódás volt, hogy nem olvastam a nevem Marco Rossi első keretében, és nem azért, mert nekem ez járna, hanem mert mindig az a célom, hogy a keret tagja legyek – mondta Vadócz Krisztián. Ezek szerint még többet kell tennem, de tudom, a leendő kerettagsághoz először a helyzetemnek kell rendeződnie. Sajnálom, hogy a szeptemberi két mérkőzés »elúszott«, most már az a célom, hogy októberre bekerüljek a csapatba.”„Nagy csalódás volt, hogy nem olvastam a nevem Marco Rossi első keretében, és nem azért, mert nekem ez járna, hanem mert mindig az a célom, hogy a keret tagja legyek – mondta Vadócz Krisztián. Ezek szerint még többet kell tennem, de tudom, a leendő kerettagsághoz először a helyzetemnek kell rendeződnie. Sajnálom, hogy a szeptemberi két mérkőzés »elúszott«, most már az a célom, hogy októberre bekerüljek a csapatba.”

A rutinos középpályás a Honvédnél eltöltött rövid időszakáról is beszélt: „Sok meccset nyertünk, de néhány fontos találkozót elveszítettünk, szóval lehettünk volna még eredményesebbek is. Ezzel együtt jó csapat benyomását keltettük, aminek én is részese voltam, s ez is volt a célom. Megszoktam már, hogy nekem nincs időm beilleszkedni, ismerkedni, hanem azonnal kell teljesíteni. Jó ránézni az NB I-es tabellára, kár, hogy a Fradi a végén megszerezte a győztes gólt Mezőkövesden, különben még szebb lenne a látvány.”

Vadócz július elején, tizenhárom év után tért vissza a kispesti klubhoz. Ebben a szezonban a Honvéd összes tétmérkőzésén kezdő volt: az NB I-ben hat, az Európa-liga-selejtezőben négy meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. Még nem tudni, hol folytatja a pályafutását, ám úgy hírlik, ismét a Távol-Kelet felé veheti az irányt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik