Honvéd: Hemingway csak megfelelő ajánlat esetén adna el játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.15. 08:47
null
Hemingway csak megfelelő ajánlat esetén adna el játékost (Fotó: <a href="http://www.honvedfc.hu/hirek/van-olyan-penz-/2016-12-14" target="_blank">honvedfc.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben az ősszel holtversenyben a legtöbb pontot gyűjtő Budapest Honvéd elnöke, George F. Hemingway elmondta, a kispesti klub nincs olyan helyzetben, hogy legjobb játékosait értékesítenie kelljen a piacon, ám érkezhet olyan ajánlat, amire nem lehet nemet mondani.

 

„Alig játszottuk le az utolsó decemberi mérkőzést, máris megjelentek különböző spekulációk arról, hány játékost értékesítünk a téli szünetben – írta Hemingway a Honvéd hivatalos honlapján megjelent bejegyzésében. – Ezeknek a gondolatoknak a forrása zavaros, motivációjuk megkérdőjelezhető, és ebben a pillanatban minden valóságalapot nélkülöznek. Természetesen lehetséges, hogy egy-két labdarúgónk csapatot vált a téli átigazolási időszakban. Lanzafame vagy más kulcsfontosságú játékos esetében ez csak akkor történhet meg, ha olyan nagyságrendű ajánlatot kap csapatunk, amelyre épeszű ember nem mondhat nemet. Nem vagyunk abban a szituációban, hogy labdarúgóinkat értékesíteni kellene a túlélés érdekében. Szóval, ugyan van olyan pénz, de az csak bizony olyan pénz. Szeretnénk jó formánkat és eredményeinket tovább vinni a tavaszi szezonra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik