Honvéd: Ez volt eddig a legjobb meccsünk - Rossi

Vágólapra másolva!
2012.08.20. 11:05
A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Honvéd a Paksot fogadta a Bozsik-stadionban, és a mérkőzés 3–3-as döntetlennel végződött. A kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi szerint eddig ez volt a legmagasabb színvonalú meccsük ebben a szezonban.

„A második félidőben tetszett a csapat. Két gólt szereztünk és sok helyzetünk volt, de a szerencse, amely a Videoton ellen a 92. percben mellénk szegődött, most nem volt velünk. Rendkívül rosszul kezdtünk, az ellenfél két kontratámadásból tudott két gólt lőni, a harmadik pedig egy jó lövésből érkezett, huszonöt méterről. Komplikált találkozó volt, de azt gondolom, hogy – a győzelem elmaradása ellenére – ez volt a legjobb, legmagasabb színvonalú meccsünk a szezonban, így elégedett vagyok" – mondta Rossi a klub hivatalos honlapjának, a honvedfc.hu-nak.

Kemenes Szabolcs eltiltása miatt a kispestiek kapujában a 20 éves Czuczi Márton állt, aki az első NB I-es bajnokiján lépett pályára.

„Czuczi Marci fiatal kapus, aki élvezi a stáb bizalmát. Azt hiszem, ezen a meccsen nem akadt kirívó hibája, a második félidőben magabiztos volt. Türelmesnek kell vele lennünk, hiszen sokat dolgozik, próbál fejlődni, és azt hiszem, a jövőben jó kapus válhat belőle" – tette hozzá az olasz szakember, aki kitért a következő, Ferencváros elleni összecsapásra is.

„A legfontosabb, hogy mindig tiszteljük az ellenfelet, s mindenekelőtt a klubot és a szurkolókat. Tudjuk, hogy ez számukra nagyon fontos meccs lesz. Reméljük, hogy jól játszunk és nyerni tudunk, de figyelnünk kell az ellenfélre. Ha a legjobbunkat hozzuk, akkor emelt fővel jöhetünk le a pályáról" – fejezte be Rossi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik