nemzetisport.hu 2014.08.18 16:16 Frissítve: 2014.10.22 02:23

Haladás: Rocchiról még nem döntöttek, Cribari hazatért

A Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy a Lazio excsatárával, Tommaso Rocchival hétfőn is tárgyalt, ám a szerződtetéséről még nem született döntés – ezt Szombathely város önkormányzatának gazdasági és jogi bizottsága hozhatja meg. A brazil Emílson Cribari családi okokból hazarepült, és már nem is jön vissza.

Az önkormányzaton múlik, hogy Rocchi a Haladás futballistája lesz-e (Fotó: Action Images – archív)

 

A két játékos a múlt hét kedden érkezett Szombathelyre, majd szerdán átestek egy orvosi vizsgálaton, azóta pedig már háromszor is tárgyaltak a vasiakkal, legutóbb hétfő délután – olvasható a Haladás hivatalos honlapján.

 
A Fradi emelte a tétet – új ajánlat Radóért

„Cribari vasárnap családi okok miatt elhagyta Szombathelyt, hétfőn Bécs érintésével hazarepült Brazíliába, ő már nem is jön vissza” – nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.

„Ami Rocchit illeti, hétfőn ismét tárgyaltunk a játékossal, ahol többek között jelen volt a többségi tulajdonos város képviselője is. Marton Zsolt áttanulmányozta a szerződéseket – a Haladás és Rocchi, valamint a szponzor és Rocchi közötti tervezett megállapodás is elkészült –, ám egyelőre nem született döntés. Ebben a város az illetékes, a gazdasági és jogi bizottság elé kell előterjesztést benyújtani, ők határoznak a csatár szerződtetéséről. Várhatóan néhány napon belül össze tudják hívni a bizottságot” – tette hozzá Tóth.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag (Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország) 

 

2020.09.24 09:45:22

Labdarúgó NB I M. G.

A Honvédnak lyukas védelmét kell befoltoznia az Újpest ellen, Pakson először irányít Bognár György.

2020.09.21 17:05:20

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Megnéztük, mire mentek az NB I-ben az elmúlt két évtized meghatározó válogatott játékosai.

2020.09.20 14:26:41

Labdarúgó NB I H. D.

Nikolics Nemanja duplázott, Márton Gábor csapata könnyedén továbbjutott a legjobb 64 közé.

2020.09.18 19:58:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Menedzsere, Varga Sándor szerint sem könnyű eset, de már 25 éve az egyik legjobb barátja.

2020.09.20 12:07:19

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A Tiszaújváros vezetést szerzett odahaza a kispestiek ellen, de a címvédő meg sem állt aztán hét gólig.