Haladás: Rocchiról még nem döntöttek, Cribari hazatért

Vágólapra másolva!
2014.08.18. 16:16
null
Az önkormányzaton múlik, hogy Rocchi a Haladás futballistája lesz-e (Fotó: Action Images – archív)
A Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján tudatta, hogy a Lazio excsatárával, Tommaso Rocchival hétfőn is tárgyalt, ám a szerződtetéséről még nem született döntés – ezt Szombathely város önkormányzatának gazdasági és jogi bizottsága hozhatja meg. A brazil Emílson Cribari családi okokból hazarepült, és már nem is jön vissza.

 

A két játékos a múlt hét kedden érkezett Szombathelyre, majd szerdán átestek egy orvosi vizsgálaton, azóta pedig már háromszor is tárgyaltak a vasiakkal, legutóbb hétfő délután – olvasható a Haladás hivatalos honlapján.

„Cribari vasárnap családi okok miatt elhagyta Szombathelyt, hétfőn Bécs érintésével hazarepült Brazíliába, ő már nem is jön vissza” – nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.

„Ami Rocchit illeti, hétfőn ismét tárgyaltunk a játékossal, ahol többek között jelen volt a többségi tulajdonos város képviselője is. Marton Zsolt áttanulmányozta a szerződéseket – a Haladás és Rocchi, valamint a szponzor és Rocchi közötti tervezett megállapodás is elkészült –, ám egyelőre nem született döntés. Ebben a város az illetékes, a gazdasági és jogi bizottság elé kell előterjesztést benyújtani, ők határoznak a csatár szerződtetéséről. Várhatóan néhány napon belül össze tudják hívni a bizottságot” – tette hozzá Tóth.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik