Haladás: Radó hosszabbít, Guzmics már most távozhat

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 21:02
null
Guzmics Richárd egyelőre nem hosszabbított, már télen külföldre távozna. (Fotó: NS-archív)
A Haladás labdarúgócsapatánál már korábban jelezték, hogy már most szeretnék meghosszabbítani Radó András 2015-ben lejáró szerződését. A Nemzeti Sport Online megtudta, a támadó ügyében megszületett az egyezség a hosszabbításról, ugyanakkor Guzmics Richárd már a télen külföldre igazolna.

Radó András és Guzmics Richárd is azok közé tartozott, akikkel a Haladás még a télen hosszabbítani szeretett volna. A két játékost képviselő menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, a támadó ügyében már megszületett az egyezség.

„Napokon belül aláírjuk Radó András új szerződését, vagyis meghosszabbítjuk a korábbi, 2015-ben lejáró megállapodását. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretne a fejlődése érdekében külföldre szerződni, ugyanakkor nem akar minden áron váltani. Jól érzi magát Szombathelyen, csak akkor távozik, ha szakmailag és a klub szempontjából is megfelelő ajánlat érkezik érte" – hangsúlyozta a játékosügynök.

Mint korábban arról beszámoltunk, Radó iránt a Dinamo Minszk már érdeklődött, de a fehérorosz csapat ajánlata valószínűleg nem felelt meg a fenti kívánalmaknak, ezért is hosszabbít végül a 20 éves játékos, értesüléseink szerint 2017-ig a Haladással.

A válogatott védő, a 26 esztendős Guzmics Richárd viszont egyelőre nem hosszabbított, és az sem biztos, hogy még fog, ugyanis már a télen távozna.

„Guzmics Richárdnak idén nyáron lejár a szerződése a Haladásnál, de azon dolgozom, hogy már most ebben az átigazolási időszakban külföldre tudjon szerződni" – mondta vele kapcsolatban Filipovics.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Czafit Richárd (Körmend – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Guzmics Richárd (?), Rajos Gábor (FC Ajka, Ausztria?)
Kiszemeltek: Floszmann Tamás (szabadon igazolható – legutóbb Újpest FC), Németh Gábor (Vasas),Scheilinger György (MTK Budapest, az ősszel kölcsönben Vecsés)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik