Haladás: a Németországból érkező téli szerzemény aláírt

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 14:24
A Németországból hazatérő Nagy Patrik két és fél éves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladással – számolt be a hírről a szombathelyi együttes hivatalos honlapja.

A 23 esztendős középpályás az őszt a bajor regionális ligában szereplő SV Seligenportennél töltötte, várható klubváltását már korábban előrevetítettük.várható klubváltását már korábban előrevetítettük.

A haladas.hu arról ír, hogy a tervek szerint jövő hétfőn Dudás Ádám, Leandro Martínez, Andrea Mancini és a kölcsönbe érkező Raffaele Alcibiade is aláírja szerződését a tavasszal új néven futó szombathelyi alakulathoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Dudás Ádám (Győri ETO), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Leandro Martínez (olasz-argentin, Győri ETO), Mohl Dávid (PMFC)
Távozók: Dvorschák Gábor (Mezőkövesd), Szakály Attila (ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Andrij Jefremov (ukrán, OFC Russel Gabcíkovo, Bős – Szlovákia)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Gyurján Bence (érdeklődnek iránta: SKN St. Pölten – Ausztria), Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Zamostny Balázs (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik