Haladás: szóban megegyeztek a németországi légióssal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 16:48
Nagy Patrik esetleges szombathelyi szerepvállalásáról már beszámoltunk, most a Németországból hazatérő labdarúgó a rangado.hu-nak elmondta: két és fél évre szerződik a Haladáshoz.

„Jelenleg úgy áll a dolog, hogy szóban megegyeztünk a Haladással. Kedden voltam Németországban elintézni a papírjaimat, úgyhogy gyakorlatilag már csak az aláírás van hátra, ami a napokban történik meg – idézi a rangado.hu Nagy Patrikot, aki az őszt a bajor regionális ligában szereplő SV Seligenportennél töltötte. – Két és fél évre szóló szerződést írok alá. Egyet már edzettem is a csapattal, és abszolút pozitívak a benyomásaim. Nagyon tetszett a tréning, és úgy gondolom, a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül jó csapata van a Haladásnak. Ismerős arcokkal is találkoztam, és bár annyi időt nem töltöttem még el, hogy érdemben tudjak beszélni, de az első benyomásaim jók voltak.”rangado.hu Nagy Patrikot, aki az őszt a bajor regionális ligában szereplő SV Seligenportennél töltötte. – Két és fél évre szóló szerződést írok alá. Egyet már edzettem is a csapattal, és abszolút pozitívak a benyomásaim. Nagyon tetszett a tréning, és úgy gondolom, a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül jó csapata van a Haladásnak. Ismerős arcokkal is találkoztam, és bár annyi időt nem töltöttem még el, hogy érdemben tudjak beszélni, de az első benyomásaim jók voltak.”

A 23 éves középpályás korábban 34 élvonalbeli NB I-es bajnokin lépett pályára, futballozott az FTC-ben, a Vasasban, Újpesten és Kecskeméten is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC), Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Távozók: Szakály Attila (ZTE)
Kölcsönbe távozók: Andrij Jefremov (ukrán, OFC Russel Gabcíkovo, Bős – Szlovákia)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Dvorschák Gábor (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Zamostny Balázs (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik