Haladás: Kenesei Krisztiánt kitették az NB I-es keretből

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 17:26
null
Kenesei Krisztián gólöröme sokba került (Fotó: Unger Tamás)
Címkék
A Szombathelyi Haladás az NB II-es keretbe száműzte a hétvégén az Újpest ellen gúnyos gólörömöt bemutató Kenesei Krisztiánt.

Mint ismert, az Újpest ellen 2–0-re megnyert bajnokin Kenesei a padról beállva gólt szerzett, majd gólöröm gyanánt visszaült oda, ami nem nyerte el a szombathelyi szakvezetők tetszését, így a rutinos támadó az NB II-es kerethez lett irányítva – adta hírül a nyugat.hu.

Az esetről korábban Artner Tamás vezetőedző elmondta, senki nem engedheti meg magának ezt a Haladás játékosai közül.

Kenesei nem tekinti ilyen súlyosnak az ügyet, elmondása szerint csak viccelődött egyet.

„Ezt poénnak szántam, én ilyen vagyok, de félreértés ne essék, nem gondolom magamról, hogy mindent megengedhetek magamnak. Megcsináltam, aztán, nevettünk rajta a csapattársakkal, aztán visszamentem a pályára. Előre meg volt beszélve, hogy valaki megcsinálja, és most pont így jött ki... Ez nem személyes ügy, nem üzenetnek szántam, és nem akartam senkit megbántani! Úgy néz ki, morbid poén volt, de vállalom érte a felelősséget. Nem is gondoltam, hogy ekkora ügy lesz belőle. Valaki gitározik a gólöröm során, mi pedig ezt találtuk ki. Lehet, hogy rosszul sült el...” – mondta korábban az esettel kapcsolatban a csatár a nyugat.hu-nak.

Kenesei Krisztián ebben az idényben kilencszer volt kezdő a Haladásban, négyszer pedig csereként lépett pályára az NB I-ben, összesen hat gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik