Haladás: Karol Mészáros eszméletét vesztette és orrcsonttörést szenvedett

Vágólapra másolva!
2018.03.04. 14:28
A labdarúgó NB I 21. körében a Haladás a Vasast fogadta, és a kiesés ellen küzdő két csapat meccsét a hazaiak meggyőző fölénnyel, 3–0-ra nyerték meg. Volt azonban szombathelyi vezéráldozata a mérkőzésnek: a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Karol Mészáros orrcsonttörést szenvedett.

„A kapujából sután kimozduló Lubos Kamenár ugyanis a labda helyett Karol Mészáros fejét találta el, Kovács Lóránt pedig köszönte szépen az ajándék labdát, és az üres kapuba gurította" – számoltunk be tudósításunkban a Haladás–Vasas magyar bajnoki 27. percében történtekről.Karol Mészáros fejét találta el, Kovács Lóránt pedig köszönte szépen az ajándék labdát, és az üres kapuba gurította" – számoltunk be tudósításunkban a Haladás–Vasas magyar bajnoki 27. percében történtekről.

A szombathelyi támadó az eset után a földön maradt, de ápolás után visszatért a pályára. A szünetben viszont le kellett cserélni, mert a haladas.hu beszámolója szerint kiderült, hogy az ütközésnél néhány másodpercre az eszméletét is elveszítette, ráadásul orrcsonttörést szenvedett.

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ

HALADÁS–VASAS 3–0 (Kovács L. 27., Rácz B. 47., Ramos 59.)
Szombathely, Haladás Stadion, 2866 néző. Vezette:Berke Balázs

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik