FTC: Radó háromszor annyiba kerül, mint Böde - Kubatov

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.16. 07:28
null
Radó Andrással a jövőben is csak ellenfélként találkozhatnak a ferencvárosiak (Fotó: NS-archív)
A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor a napokban több, a labdarúgócsapattal kapcsolatos szurkolói felvetésekre is reagált Facebook-oldalán.

A Ferencváros-szurkolókat a napokban a legjobban az edzőkérdés foglalkoztatja. Ezzel kapcsolatban hivatalos tájékoztatást még nem adott a klub, de Kubatov Gábor elnök szokásához híven a Facebook-oldalán a drukkerek megjegyzéseihez írt rövid kommentekben tájékoztatta a közvéleményt.

„Az edző ügyön még dolgozunk" – válaszolta egy felvetésre Kubatov. Aztán amikor a kérdező drukker utalt arra, hogy az elnök korábban a múlt ígérte az új szakembert, akkor a sportvezető annyit jegyzett meg: „vagy a jövő héten... Nem fogunk kapkodni!" Kubatov azt is hangsúlyozta, nem igazak azok a pletykák, hogy már megállapodtak volna Thomas Doll-lal.

Állandó kérdést szolgáltatnak az erősítési tervek. Ezzel kapcsolatban Radó Andrásról és André Alvesről érkezett konkrét kérdés.

„Azt hiszem, kicsit több, mint háromszor annyit kellene adnunk érte , mint Böde Daniért adtunk és már itt is lenne" – válaszolt Kubatov arra, hogy Radó Andrást miért nem szerződtetik a Haladástól. Majd azt is hozzátette, úgy tudja hétszázezer eurót kérnek érte a szombathelyiek.

Az elnök Alves ügyében is jól informáltnak tűnt: „Sajnos az FIFA előtt van Alves szerződésbontása...nem lehet leigazolni.”

Kubatov az átigazolási témakörben a Muhamed Besic kivásárlási árát firtató kérdésre is válaszolt: „Sok” – tájékoztatott a Ferencváros elnöke.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik