Haladás: Artner megérti, hogy elfogadják az FTC Ugraira tett ajánlatát

Vágólapra másolva!
2014.02.20. 08:03
A Haladás tulajdonosai szerdán rábólintottak a Ferencváros vételi ajánlatra, voltaképpen eldöntötték, hogy eladják Ugrai Rolandot, akit 2015 nyaráig kötött szerződés a csapathoz.

Úgy fest, az adásvétel megkötésére és a papírok aláírására csütörtökön sor kerül, vagyis még a két együttes szombati Ligakupa-találkozója előtt feltörekvő támadóval gyarapodhat a Ferencváros kerete.

Hivatalos bejelentés még nincs, de Ugrai 
már csütörtökön aláírhat a Ferencvároshoz (Fotó: Szabó Miklós)
Hivatalos bejelentés még nincs, de Ugrai már csütörtökön aláírhat a Ferencvároshoz (Fotó: Szabó Miklós)

A hírek szerint a fővárosiak néhány hónappal ezelőtt érdeklődtek először Ugrai Roland iránt, szándékuk viszont csak hetekkel ezelőtt vált nyilvánvaló vételi igénnyé.

Kedden aztán Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója kézhez is kapta a Ferencváros hivatalos, írásos vételi ajánlatát, ezzel a játékos sorsa a vezetőség kezébe került, megkezdődtek a végső tárgyalások. A Haladás hivatalos honlapja is arról ír, hogy nagyon közel állt a megegyezéshez a két klub, Artner Tamás vezetőedző pedig biztos benne, hogy elmegy a támadó.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet, amiért Ugrai Roland elhagyja a csapatot. A Ferencváros ajánlatot tett érte, méghozzá olyat, amelyet a tulajdonosok érthető okból elfogadtak. Nincs mit tenni, ebbe bele kell törődnöm. Úgy érzem, hogy a támadó is távozni akart, ezért teljesen szükségtelen lett volna erőszakkal maradásra bírni" – nyilatkozta Artner.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Dvorschák Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Carl Zeiss Jena – Németország), Gyűrű László (szabadon igazolható, legutóbb Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder – Szlovákia), Hrepka Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Bnei Jehuda – Izrael)
Távozott/távozhat: Andorka Péter (Gyirmót FC Győr), Czafit Richárd (körmendi kölcsön után Balatonfüred – kölcsönbe), Jagodics Bence (Lombard Pápa), Kulcsár Kornél (zalaegerszegi kölcsön után Lombard Pápa – kölcsönbe), Németh Márió (Diósgyőri VTK?), Rajos Gábor (FC Ajka), Ugrai Roland (FTC?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik