Haladás: létrejöhet a megállapodás a Fradival Ugrairól

Vágólapra másolva!
2014.02.19. 17:12
A Ferencváros megtette konkrét vételi ajánlatát a Szombathelyi Haladásnak Ugrai Rolandért. Tóth Miklós ügyvezető igazgató szerint létrejöhet a megállapodás.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Fradi tárgyalásban van a Haladással Ugrai Roland szerződtetéséről, a szombathelyiek az FTC hivatalos ajánlatára vártak, amely kedd este meg is érkezett.Mint tegnap beszámoltunk róla, a Fradi tárgyalásban van a Haladással Ugrai Roland szerződtetéséről, a szombathelyiek az FTC hivatalos ajánlatára vártak, amely kedd este meg is érkezett.

„Kedd este kaptuk meg a Ferencváros hivatalos, írásos vételi ajánlatát – mondta el Tóth Miklós ügyvezető igazgató a haladas.hu-nak. – A konkrét összegről azonban nem szeretnék nyilatkozni. A tulajdonosoknak kell eldönteniük, hogy eladjuk-e a csatárunkat – most úgy fest, létrejöhet a megállapodás, ám ezt csak akkor tudom teljes biztonsággal kijelenteni, ha aláírtuk a szerződést. Tárgyalunk a ferencvárosiakkal."

A 48 NB I-es meccsen hét gólt jegyző Ugrait kétszázezer euróra becsült a transfermarkt.de, ám nem lenne meglepő, ha már ezen összeg feléért is elengednék a szombathelyiek.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország, kölcsönbe)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Jack Tuijp (holland, ?), Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Ugrai Roland (Haladás)
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Dvorschák Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Carl Zeiss Jena – Németország), Gyűrű László (szabadon igazolható, legutóbb Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder – Szlovákia), Hrepka Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Bnei Jehuda – Izrael)
Távozott/távozhat: Andorka Péter (Gyirmót FC Győr), Czafit Richárd (körmendi kölcsön után Balatonfüred – kölcsönbe), Jagodics Bence (Lombard Pápa), Kulcsár Kornél (zalaegerszegi kölcsön után Lombard Pápa – kölcsönbe), Németh Márió (Diósgyőri VTK?), Rajos Gábor (FC Ajka), Ugrai Roland (FTC?)
Kiszemeltek: –
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik