Haladás: a Pécs elleni meccset is kihagyja a volt MU-játékos

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 14:42
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a PMFC elleni, szombati bajnokin sem kap szerepet a Haladás télen szerződtetett olasz labdarúgója, az AS Románál és a Manchester Unitednél nevelkedő Davide Petrucci.

Januárban elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Haladás érdeklődik a kolozsvári CFR olasz középpályása, az AS Románál és a Manchester Unitednél nevelkedő Davide Petrucci iránt. A szombathelyi klub február elején be is jelentette, hogy másfél éves szerződést köt a futballistával, aki azonban azóta sem játszott a magyar csapatban. Mint már jeleztük, Petrucci jogilag még nem szakított előző klubjával, a kolozsvári CFR-rel, és továbbra is kérdéses, mikor léphet pályára Magyarországon.Januárban elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Haladás érdeklődik a kolozsvári CFR olasz középpályása, az AS Románál és a Manchester Unitednél nevelkedő Davide Petrucci iránt. A szombathelyi klub február elején be is jelentette, hogy másfél éves szerződést köt a futballistával, aki azonban azóta sem játszott a magyar csapatban. Mint már jeleztük, Petrucci jogilag még nem szakított előző klubjával, a kolozsvári CFR-rel, és továbbra is kérdéses, mikor léphet pályára Magyarországon.

„Petruccinak még mindig nem sikerült megállapodnia Romániában, és jelenleg nem is tudjuk, hogy ez mikor sikerül. Ettől függetlenül továbbra is várjuk Szombathelyen” – beszélt a kialakult helyzetről Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

Eközben a Román Hivatásos Labdarúgó Liga hivatalos oldalán megtaláltuk, hogy Petrucci szerződése hivatalosan március 11-én szűnik meg a CFR-nél. Ezután minden bizonnyal már a játékengedélye is a Haladáshoz kerülhet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Dudás Ádám (Győri ETO), Jánvári Gábor (Nyíregyháza), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható volt), Leandro Martínez (olasz-argentin, Győri ETO), Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország), Davide Petrucci (olasz, CFR Cluj – Románia)
Kölcsönbe érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd), Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Dvorschák Gábor (Mezőkövesd), Gyurján Bence (Gyirmót), Kamil Kopúnek (szlovák, Ceahlaul Piatra Neamt – Románia), Mursits Roland (Békéscsaba), Skriba Máté (Újbuda), Szakály Attila (ZTE), Városi Viktor (ZTE)
Kölcsönbe távozók:Farkas Márk (Kisvárda), Andrij Jefremov (ukrán, OFC Gabcíkovo, Bős – Szlovákia), Medgyes Zoltán (Mezőkövesd), Nagy Olivér (Ceahlaul Piatra Neamt – Románia), Zsirai Martin (Ajka)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Zamostny Balázs (Újpest, onnan Soproni VSE)
Távozhatnak: Kulcsár Kornél (Mezőkövesd – kölcsön után végleg?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik