nemzetisport.hu 2014.07.28 23:07 Frissítve: 2015.02.07 01:42

Haladás: a Lazio legendájával erősítenek Szombathelyen?

Olasz lapértesülések szerint az NB I-ben szereplő Haladás erősen érdeklődik Tommaso Rocchi, a Lazio és az Inter korábbi háromszoros válogatott olasz csatára iránt – írja a vaol.hu.

Rocchi a Haladásban? (Fotó: Action Images)

 

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a lap érdeklődésére elárulta, hogy több játékossal is kapcsolatban állnak, és közöttük van a jelenleg szabadon igazolható Rocchi is, aki akár már szombaton Magyarországra érkezhet.

A szeptemberben 37. életévét betöltő csatár pályafutása a Juventusban kezdődött, de igazán sikeres éveket az Empoliban, majd a Lazióban töltött, a római klubban 235 bajnoki mérkőzésen 83 gólt szerzett, ezzel a fővárosi együttes történetének ötödik legeredményesebb labdarúgója. A Serie A-ban 323 mérkőzésen 103 gólt termelt és 30 gólpasszt adott, a Serie B-ben 94 találkozón 24 gólig jutott.

Rocchi 2013 őszén a másodosztályú Padovához került (20 mérkőzésen 5 gól), de a klub azóta csődbe ment, így játékosai szabadon igazolhatóvá váltak. Feczesin Róbert is így került a Videoton együtteséhez. 

A lalaziosiamonoi.it úgy értesült, hogy a Haladás egyéves szerződést készül kínálni Rocchinak, amely a teljesítményétől függően hosszabbodhat. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag (Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengdu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Mihai Onicas (román, szabadon igazolható, legutóbb a Steaua Bucuresti kölcsönjátékosaként ASA Targu Mures – Románia, próbajáték), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova - Serie B)

 

2020.02.22 23:10:00

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az Újpestnek is meg kell találnia a megmentőjét. Vagy ha ez nem megy, akkor a megmentőnek az Újpestet. A magyar futball egészének jövője miatt is.

2020.02.22 22:52:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A bajnok három gólt kapott az első félidőben, és innen már nem állt fel, szépíteni is képtelen volt.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (ÖSSZEFOGLALÓ), PÓSFAI GYULA (PERCRŐL PERCRE)

Lanzafame előbb kihagyott, majd értékesített egy büntetőt – Knezevic a hajrában egyenlített.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Nikolics tizenegyest hibázott • A zalaegerszegiek nem bírták el az emberhátrányt és a sok hibát.