Videoton: Feczesin Róbert a fehérváriaknál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 18:06
null
Burcsa Győző és Feczesin Róbert (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/index.php?set_lang_code=hu" target="_blank">vidi.hu</a>)
Feczesin Róbert a Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a vidi.hu. A 28 éves csatár legutóbb a Padova futballistája volt, de az olasz csapat csődbe ment, így szabadon igazolhatóvá vált.

 

„Feczesin Róbert a legjobb labdarúgókorban van, aki Magyarországon nevelkedett, de hosszú évek óta Olaszországban játszott, tehát megfelelő nemzetközi rutinnal is rendelkezik. Gólérzékeny, rendkívül jó a fejjátéka, ő az a csatár, aki Nikolics mellett a Vidi erőssége lehet a támadójátékban” – mondta Burcsa Győző klubigazgató a Videoton hivatalos honlapjának.

Feczesin Róbert a Vasas, majd az Újpest utánpótláscsapataiban nevelkedett, az NB I-ben a lila-fehérek színeiben mutatkozott be. Másfél éves soproni kitérőt követően Bresciába került, és azóta egy rövid debreceni időszakot leszámítva Olaszországban légióskodott. Legutóbbi klubja, a Padova csődje után szülővárosában, Dabason edzett a 28 éves, 11-szeres válogatott csatár.

„Bár négy évvel ezelőtt rövid ideig játszottam Debrecenben, összességében nyolc év után térek vissza Magyarországra – nyilatkozta Feczesin a vidi.hu-nak. – Nem akartam már mindenáron külföldön játszani, gondolkodtam a hazatérésen, a Videoton FC pedig megkeresett, komolyan érdeklődött irántam és megegyeztünk. Az egyik legjobb barátom Sándor György, akivel annak idején együtt mutatkoztunk be az Újpest felnőtt csapatában, úgyhogy közeli ismerőst is üdvözölhetek az öltözőben. Folyamatosan követtem a magyar bajnokságot, tudom, hogy a Vidi tavaly nem az őt megillető helyen végzett, azon leszek, hogy ez idén megváltozzon. Minden adott a jó munkához a klubnál, remélem, hogy a játékommal a csapat segítségére tudok lenni.”

A Videoton új szerzeménye a 9-es mezben játszik majd a fehérváriaknál.

Burcsa Győző a klub honlapján szervezett online chat során elárulta, hogy van még egy kiszemelt támadó, akit feltétlenül le szeretnének igazolni, valamint folyamatban van a játékosokkal történő egyeztetés, a napokban is megválnak közös megegyezéssel egy játékostól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Vaszilisz Aposztolopulosz (görög, PAFC – kölcsönből vissza), Fejes András (MTK – kölcsönből vissza), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Uros Nikolics (szerb, Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Szofian Sakla (marokkói, Betis B – Spanyolország), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, legutóbb Haladás, kölcsönben), Dinko Trebotic (horvát, Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Feczesin Róbert (szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)
Távozott/távozhat: Vítor Gomes (portugál, Genclerbirligi – török?), Lencse László (Puskás Akadémia – kölcsön után végleg), Lupeta (portugál, ?), Mamadu (bissau-guineai, ?), Nildo (brazil, Arouca – Portugália), Paraibá (brazil, ?), Milan Perics (PMFC után Dunaújváros – kölcsönbe), Szekeres Adrián (Puskás Akadémia után Dunaújváros – kölcsönbe), Tóth II Balázs (Puskás Akadémia – ismét kölcsönbe), Tomás Tujvel (szlovák, KTE – kölcsönbe), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália, kölcsönből vissza), Zsótér Donát (Szolnok után Dunaújváros – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Németh Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Roda), Radó András (Haladás)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik