Győri ETO: érkezik a korábbi Atlético-játékos - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 16:16
A sport.ro péntek délutáni értesülése szerint a spanyol Aitor Monroy követi Miriuta Vasilét a Győri ETO-ba. A romániai portál úgy tudja, hogy a magyar klub már meg is egyezett a CFR-től távozó labdarúgóval, akinek várható érkezéséről korábban a Nemzeti Sport Online is hírt adott.

A romániai honlap szerint Aitor Monroy az elmúlt négy hónapban csak a fizetése felét (mintegy 15 000 euró) kapta meg a kolozsváriaknál, a különbözetet az egyezség részeként a győriek állják.romániai honlap szerint Aitor Monroy az elmúlt négy hónapban csak a fizetése felét (mintegy 15 000 euró) kapta meg a kolozsváriaknál, a különbözetet az egyezség részeként a győriek állják.

A sport.ro szerint a spanyol csak az első ama játékosok közül, akik követik a Győrben minap vezetőedzővé kinevezett Miriutát.

A 27 éves védekező középpályás az Atlético Madridban kezdte pályafutását, 2011-ben került Romániába, és már a Ceahlaulban együtt dolgozott Miriutával, aki tavaly télen magával vitte Kolozsvárra, a CFR-be.

Monroy a stiridesport.ro-nak adott interjújában maga is beszélt a győri lehetőségtől, és azt is elmondta, hogy felbontotta a szerződését a CFR-rel.

A győriek Facebook-oldalukon válaszoltak a pletykákra péntek este.

„A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit sem átigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk, és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlen labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroyjal sem. Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CRF egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni” – áll a győri klub Facebookon megjelent nyilatkozatában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik