Győr: újabb játékosokat hoztak hírbe Miriutával Romániában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 11:46
A román sajtóban korábban már jelentek meg találgatások arról, kit hozhat magával Győrbe az ETO új vezetőedzője, Vasile Miriuta. Akkor a CFR-ben játszó spanyol Aitor Monroy került szóba, de azóta újabb lehetséges kiszemelteket említ a román média.

Miriuta korábbi klubjának, a román élvonalban 14. helyen álló FC Ceahlaulnak az elnöke, Viorel Mastacaneanu a ziarulceahlaul.ro-nak nyilatkozott arról, hogy a szakemberrel távozása óta is kapcsolatban maradtak, és korábban volt szó arról, hogy több játékost is visz tőlük Kolozsvárra. Végül egy futballista, az azóta a Győrrel is szóba hozott Aitor Monroy igazolt a Ceahlaultól a CFR-hez. FC Ceahlaulnak az elnöke, Viorel Mastacaneanu a ziarulceahlaul.ro-nak nyilatkozott arról, hogy a szakemberrel távozása óta is kapcsolatban maradtak, és korábban volt szó arról, hogy több játékost is visz tőlük Kolozsvárra. Végül egy futballista, az azóta a Győrrel is szóba hozott Aitor Monroy igazolt a Ceahlaultól a CFR-hez.

Mastacaneanu elmondta, Miriuta most még csak néhány napja van Győrben, de számít rá, hogy a szakember megkeresi őt, ha játékosokra lesz szüksége.

A román honlap három játékost emel ki, akik iránt korábban érdeklődött Miriuta, de végül nem született egyezség az ügyükben. A két védő, Andrei Marc és a korábban a Steauánál is megforduló Andrei Dumitras mellett a balszélső Sebastian Chitoscát említik. Romániai forrásaink szerint azonban kevés az esély arra, hogy Miriuta a Ceahlaultól igazolna játékosokat Győrbe (akik nem is biztos, hogy erősítést jelentenének), ha lesznek is érkezők a román élvonalból, sokkal inkább a CFR-től várhatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik