Győri ETO: a litván légiós hazája bajnokcsapatához igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.07. 18:22
A litván bajnok Zalgiris Vilniusnál folytatja pályafutását Linas Pilibaitis, a Győri ETO labdarúgója. A 28 éves középpályás öt év után hagyja ott az NB I-et és hazatér.

Pilibaitis 2009-ben érkezett a Győri ETO-hoz, a klubnál töltött öt év alatt 92 bajnokin hét gólt szerzett. A jelenlegi szezon őszi felét Mezőkövesden töltötte, ahol 11 bajnokin egyszer volt eredményes. Mezőkövesden töltötte, ahol 11 bajnokin egyszer volt eredményes.

Öt év után azonban távozik a 27-szeres litván válogatott futballista, és hazája bajnokcsapatához, a Zalgiris Vilniushoz igazol.

„Pilibaitis volt az egyik legnagyobb fogásunk a téli átigazolási időszakban, nagyon örülünk, hogy csatlakozott hozzánk. A szerződtetése sok időt vett igénybe, hiszen kontraktusa a nyárig volt érvényes a Győri ETO-val. Nagyon fontos szerepet szánunk neki, reméljük, a csapat vezéregyénisége lesz” – idézi a 15min.lt Mindaugas Nikoliciust, a Zalgiris sportigazgatóját.

Amint arról beszámoltunk, a napokban egy másik volt NB I-es futballistát is igazolt a litván bajnok, nevezetesen Andrezinhót.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Pogacsics Krisztián (FC Bihor, legutóbb Sagesta Navodari – Románia, kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Kiss Máté (Mezőkövesd – ismét kölcsönbe), Lázok János (Paksi FC – kölcsönből vissza), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, Lombard Pápa?), Linas Pilibaitis (litván, Zalgiris Vilnius – Litvánia), Simon András (Kecskeméti TE ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult, sportigazgató lett), Tokody Tibor (technikai vezető lett)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik