Győr: gyógyulnak a sérültek, Sztanisicsnak még idő kell

Vágólapra másolva!
2010.09.08. 12:13
A Győri ETO labdarúgócsapatának négy játékosa is sérülés miatt hiányzott az előző fordulóban a Ferencváros elleni mérkőzésről. Közülük Lazar Sztanisicsnak még időre van szüksége a teljes felépüléshez – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A Győri ETO négy meghatározó játékosa is hiányzott a legutóbbi bajnoki fordulóban, közülük hárman még Zágrábban, a Dinamo elleni El-selejtezőn szenvedtek sérülést.

A szerb Lazar Sztanisics részleges combhajlítóizom-szakadást szenvedett Horvátországban, azóta pulzáló mágnesterápiás és elektroterápiás kezeléseken vett részt. Állapota sokat javult, de még nem százszázalékos.

Védőtársa, a szintén szerb Vladimir Djordjevics sem úszta meg a kinti El-szereplést: az ellenfél úgy végigszántotta a sípcsontját, hogy nem csak csúnya hám-, de még csonthártyasérülést is szenvedett. Ennek ellenére ő már Pintér Attila rendelkezésére áll.

A Zágrábban gólt szerző brazil Nicolas Ceolin a Dinamo ellen egy rúgás következtében lábközépcsont-zúzódást szenvedett, de már kiheverte a sérülést..

A román Mihai Nicorec még a Vasas elleni bajnoki találkozót követően kezdte fájlalni a combját, ám a kezelések hatékonynak bizonyultak, hiszen a héten már újra megkezdhette az edzéseket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik