HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.09.06 21:22 Frissítve: 2016.09.07 09:16

FTC: szerződést bontottak a válogatott csatárral

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Ferencváros szerződést bontott szlovák válogatott támadójával, Stanislav Sestákkal.

Stanislav Sesták alig több mint egy évig játszott a Ferencvárosban (Fotó: Koncz György)

 

A 33 esztendős játékos tavaly nyáron szerződött a Fradihoz, és a legutóbbi szezonban nem is nyújtott rossz teljesítményt, hiszen 24 bajnoki mérkőzésen kilenc gólt szerzett. A 66-szoros szlovák válogatott futballista ebben az idényben azonban már nem számít alapembernek a zöld-fehéreknél, az első hét fordulóban csak 176 percet töltött a pályán, és a gólokkal is adós maradt.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az FTC azért most bontotta fel Sesták szerződését, mert Szlovákiában kedden jár le az átigazolási időszak, de így a rutinos labdarúgó a határidő lejárta után is hazatérhet, mivel szabadon igazolhatóvá vált.

Sesták az Európa-bajnokság idején arról beszélt, hogy jövő nyáron, ferencvárosi szerződése lejártával el kell gondolkodnia a hogyan továbbról, hiszen már a 34. életévében jár.

Úgy tűnik, a hazatérésre a vártnál hamarabb sor kerülhet.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia), Rju Szung Vu (dél-koreai, Bayer Leverkusen – Németország)
Kölcsönből visszatérők: –

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csernik Kornél
Kiszemeltek:
Távozók: Hodgyai László (CFR Cluj – Románia, szabadon igazolhatóként), Kunsági Roland (soroksári kölcsön után ETO FC Győr), Roland Lamah (belga, lejárt a szerződése, érdeklődnek iránta: Ipswich – Anglia, próbajáték), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország), Szenes Bence (Vác), Stanislav Sesták (szlovák). A két klub egyezsége alapján Nagy Dominik 2017 elejétől a Legia Warszawa játékosa lesz.
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár, ismét kölcsönbe), Csilus Tamás (kisvárdai kölcsön után Soroksár), Dragóner Filip (Nyíregyháza), Haris Attila (Soroksár, ismét kölcsönbe), Holczer Ádám (Soroksár, ismét kölcsönbe), Huszák Tamás (Soroksár, ismét kölcsönbe), Silye Erik (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

2019.01.21 10:54:16

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

1928-ban alakult meg az első szervezett magyar szurkolói csoport, a ferencvárosi B-közép.

2019.01.20 23:33:16

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Az ultra a meccs – önnön létének demonstrációja – idején érzelmi függőségben él, azt, hogy a bírót, az ellenfelet szidhatom, de a „másságokat” már nem, képtelen szétválasztani.

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.

2019.01.18 17:17:30

Labdarúgó NB I ILKU MIKLÓS

Az UEFA éves pénzügyi jelentése alapján elhelyezhetjük magunkat a futballtérképen.